C segmenti sedan kapismasi

En iyi C segmenti

• Kullanılan toplam oy
    216
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suanki durumda mazda 3 secerim. Fakat focus artik eskidi. 2017'de gelecek mk4 focus'a mondeo'daki integral link 5 noktadan tam bagimsiz suspansiyonu eklerlerse ki yeni uretimde olma ihtimali yuksekmis, o zaman tekrar dusunurum..

Hocam şuan makyajlanan mazda 3 ü alırdım.yeni g-vectorig özelliğiyle birlikte bence tam anlamıyla kusursuz hale geldi. İçide çok güzel oldu.yeni direksiyon ve daha iyi head up display geldi.tek kelimeyle harika...

C sinifinda sedan sevmiyorum, D segment olsaydi bmw derdim

Son düzenleme:
Mazda 3 hocam çünkü araba çok çok daha estetik duruyor rakiplerinden. Aynı zamanda daha da kaliteli bir intiba ya sahip. Motor olarak bir tek sıkıntılı ama insan olana o motor da yeter.

Bencede kesinlikle Mazda 3. Mazda nın marka olarakta Türkiye de ciddi atılımları var zaten. şuan değil belki ama 1-2 seneye kadar servis ve satış ağı istenilen düzeye gelecektir.

Bencede kesinlikle Mazda 3. Mazda nın marka olarakta Türkiye de ciddi atılımları var zaten. şuan değil belki ama 1-2 seneye kadar servis ve satış ağı istenilen düzeye gelecektir.
hocam ne cok mazda sever varmıs yahu acıkcası korktum her kose basında vag lar gıbı gormeye baslamayalım da :D hocam mazda sahıbı olarak soyluyorum daha gecen ıstanbulda bır bayı den satıs ıznını gerı aldı mazda. yanı ıstanbulda bıle tek tuk su an servıs sayısı. yanı cıddı bır yatırım ıster acıkcası ama umarım gerceklesır

hocam ne cok mazda sever varmıs yahu acıkcası korktum her kose basında vag lar gıbı gormeye baslamayalım da :D hocam mazda sahıbı olarak soyluyorum daha gecen ıstanbulda bır bayı den satıs ıznını gerı aldı mazda. yanı ıstanbulda bıle tek tuk su an servıs sayısı. yanı cıddı bır yatırım ıster acıkcası ama umarım gerceklesır
ciddi yatırım planları vardı. Bu ötv muhabbeti nasıl etkiler tabi bilemem. Ancak mazda 3 ve cx3 ün satış rakamları mazda nın beklentilerinin üstünde gelmiştir diye düşünüyorum. Bu doğrultuda da yatırımlarına devam ederler umarım.

Satmasın ya böyle daha iyi.ayrıca şu fiyatlarla dediğiniz şey zor gibi gözüküyor.

Focus ve Astra şuan için fiyat avantajından dolayı astra sedan bir adım önde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...