KAPALI C5 hakkinda lutfen kullanmis olan ve kullananlar

3n3s37

Senkromeççi
8 Eki 2019
7
0
60
31
İstanbul
Marka
Ford
Saygideger abiler ustalar kardeslerim, nacizane kardesiniz olarak birkac sorum olacak. Akademisyen hekim olarak gorev yapmaktayim istanbulda. Daha yasim kucuk ama evliyim
:)
Allah izin ederse bi bebis bekliyoruz subatta. Suan da fiesta 1,4 dizel titanium x aracim var. Bebekten dolayi bagaji genis guzel gorunen genis d segmenti donanimli bi arac istiyorum. Ev aldigim icin maddi olarak tas catlasin 70 bin tl cikabiliyorum. Araci subattan sonra alabiliyorum ama garantici bi insan oldugum icin simdiden araclara goz atmaya basladim ki zamani geldiginde nokta atisi yapabileyim. Lafi cok uzattim kusurama bakmayin.
Oncelikle citroen c 5 ile ilgili bir suru video izledim forumlara hatta yabanci forumlara bile baktim. Tek istedigim araci kullanmis veya halihazirda kullanan abilerimin kardeslerimin yorum yapmasi. Ben 1.6 hdi manuel in en az sx pk ve ustu versiyonlarini dusunuyorum. Otomatik turevleri araclarin bi sikinti da daha cok masraf ve ugrastiracagini biliyorum manuel bana kafi onu kabullendim bu yuzden. Videolarda bir kisi bile kotu bisey dememis zaten 4-5 kisi bu aracla ilgili bilgiler veriyor youtube da. Forumlarda ozellikle bizim tr forumlarinda insanin akli bulaniyor. Bu aracin 1.6 hdi kasasinda ne gibi sorunlar ne gibi masraflar ne kadar surelerde ortaya cikar kronik sorunu nedir? Tecrubeli olanlardab yorum istiyorum lutfen. Cunku bi kisim, ucan hali diyor 18 lik janta ragmen bi kisim suspansiyonu leş diyor. Yok efendim motor arabayi cekemiyor volan arizasi veriyor baski balatasi bu yuzden cabuk bitiyor(aracin agir olmasiyla alakali mi bilmiyorum okudujlarim bunlar) surekli orasindan burasindan ses cikiyor gibi ( bunlar varsa da kesin cozumleri var mi) seyler. Anlamadim gitti. Araca bakan biriyim bakarim yani sesine vs takintim vardir. Bir diger sorum da kardes bak ben bunu kullandim ama d segment misal latitude da var ayni fiyatlarda buna da bak ama bunda da bu bu sikinti var gibisinden yonlendirecek olanlar da varsa cok iyi olur. Kisaca ozetlersek kullanan kullanmis olan ( babasinda dayisinda arkadasinda olanlar etraftan duyanlar degil rica ederim) araba da sorunlar sunlardir su surede cikar konforu gercekten su sekildedir. Yol tutusu soyledir. Ama sen su araca da bak ama onda da bunlar bunlar vardir. Gerisi sana kalmistir diye yazarsa cok cok sevinirim. Cok uzun oldu ama kendimi ifade etmek ve tam karar vermek icin boyle oldu kusura bakmayin herkese sevgiler saygilar. Simdiden tesekkur ederim.
Not: okumadigim izlemedigim video kalmadi. Aracin pdf halinde kullanim klavuzunu, donanim fiyatlarina kadae bulup okudum.
 

Sailor

Kaptan
Beta Programı
6 Kas 2016
12,004
26,074
6,520
istanbul
Marka
Nissan
Sanzimanindan dolayi asla almayacagim araba. 4 ileri tk candir bunlarin yaninda. Otomatik mi kullaniyorsunuz manuel mi anlamazsiniz yoksa benden solemesi.
 

seyit929

Asfalt Kurutucu
14 Eyl 2019
24
0
585
22
istanbul
Marka
BMW
508 imiz vardı daha yeni sattık ama araçtan son derece memnunduk fiyat olarak 62 ye almıştık.yakı doldururken korku yaşıyorsunuz çünkü deposu 70 lt bu sebeple neredeyse 450 ye doluyor ama 1100 şehir içi götürüyor.2012 model di ve o fiyata alınabilecek fp arabalarından biri kesinlikle .Kalkış olarak yavaş ve vites geçişleri ilk viteslerde çok hissediliyor.Bizde ki orta donanımdı 100 den sonra çok iyi gidiyor ve içeri az ses alıyor hatta baya az bir bakıyorsun ibre 180 de ve hissetmiyorsun.Spor eco ve normal modu vardı.Spor da yüksek devirlerde atıyor vitesi .eco da start stop dışında pek birşey hissetmedim.Pek modifiye konusuna yatkın araba değil .F1 vites bulunması benim çok hoşuma gidiyordu.Citroenler de direksiyonun ortasının sabit kaldığını biliyorum ama 508 de böyle birşey yok ama citroen daha spor duruyor.Biraz uzun bir araba park konusu sıkıntılı bir yer ise sorun olabilir.Biraz alçak bir araba kasidelerde hele ki araba doluysa çok yavaş geçin.Herhangi sorunuz olursa seve seve yanıtlarım
 

3n3s37

Senkromeççi
8 Eki 2019
7
0
60
31
İstanbul
Marka
Ford
İstanbul'u okuduğumu hatırladım ama tekrar baktığımda görememiştim. Bu şanzımanı kullananlar genelde dur kalkta çok ısındığını ve araçlarını sağa çekip beklemeleri gerektiğinden bahsediyorlardı. Eğer güzergahınız iyiyse binilebilir. Bende istanbulda 3 yıl easytronic kullanmıştım. Çok dik yokuşlarda geri geri giderken şanzımanın çok zorlandığı hatta bazen aracı kaldiramadigi durumlar oluyordu. Onun dışında kabul edilebilir şanzımanlar
Acikcasi surekli dur kalk yapiyorum. Sirf bu yuzden bu sanzimanlarin hoplatma olayina takilmistim. Yola cikip ara ara bassam hic umursamam boyle bibarac icin sonucta debriyajdab kurtuluyoruz. Ama haklisiniz. İstanbulda 8km lik yolu bazen sirf trafik yogunlugu ve isiklardan dolayi 45 dk larda gidebiliyorum.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım