Çakar Lamba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerekli olmasindan degilde modifiye namina aklima bisey gelmiyor. Yazilim falan guvenemiyorum zaten dci.
Nasıl gelmiyor ya.

- Cam filmi
- Göz almayacak mercekli zenon
- Yoksa, güzelinden jant
- Rahatsız etmek için değil zevk almak için müzik sistemi
- Yazılım işinden pek anlamam ama biraz eğlence için soft bir yazılım düşünülebilir
- Dikiz aynasına yere yansıyan logolu aydınlatma
- İç led aydınlatma
- Ayak altı aydınlatma
- Ekstra izolasyon

Sayabildiklerim bunlar. Çoğuda biraz imkan biraz beceri ile evde yapılabilecek şeyler. Üstelik dışarıdan kimseyi de rahatsız etmiyor.
Ayrıca o çakarlı fren lambasının kullanıcı kitlesi çok belli, anladın sen gerek yok yani.

S
Nasıl gelmiyor ya.

- Cam filmi
- Göz almayacak mercekli zenon
- Yoksa, güzelinden jant
- Rahatsız etmek için değil zevk almak için müzik sistemi
- Yazılım işinden pek anlamam ama biraz eğlence için soft bir yazılım düşünülebilir
- Dikiz aynasına yere yansıyan logolu aydınlatma
- İç led aydınlatma
- Ayak altı aydınlatma
- Ekstra izolasyon

Sayabildiklerim bunlar. Çoğuda biraz imkan biraz beceri ile evde yapılabilecek şeyler. Üstelik dışarıdan kimseyi de rahatsız etmiyor.
Ayrıca o çakarlı fren lambasının kullanıcı kitlesi çok belli, anladın sen gerek yok yani.
Su logolu aydinlatmayi kapi altindan yapmiyorlarmiydi ? sanirim onunda iki turlusu var biri delmeli biri miknatisli hala onu ariyorum :D

panjur a kırmızı mavi takılırsa ceza (tam hazırlamıyorum 1000tl+) ve polis süsü vermekten dava acılıyor ve çakarlara el koyuluyor eskiden 180-200 ceza yazıp yolluyorlardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...