Cam çatlağı tamiri

Mechanic1

Araba
Asfalt Kurutucu
27
Marka
Opel
Arkadaşlar herkese merhaba
Bu camdaki çatlaklar onarılabilinir mi servis iki çatlakta onarılır dedi uğurlu oto cam sadece küçük olan onarılır dedi
Kasko bedava cam değiştiriyor lakin bu hasar kaydı olarak mı gözükecek yoksa tramer mi bu konularda beni aydınlatırsanız çok iyi olur
(servis orijinal camı 11000tl dedi)

Kaskodan ücretsiz olarak alınabilen 11bin tl lik bir şey olsa mutlaka alırdım. Benim bildiğim hasar kaydı falan olmaz ama olsa bile cam değişimi diye yazar zaten detay sorgusunda

Açıkçası bende değişmesi tarafındayım ama babam hasar kaydı çıkarsa ya dedi hasar kaydı 11000 TL çıksa dahi cam değişim faturası elimizde olacağı için sıkıntı oluşmaz diye düşünüyorum

Cam değişimi şimdi hasara giriyor mu girmiyor mu giriyorsa cam değiştimi diye mi çıkıyor tramer mi giriyor şimdiden teşekkürler

Cam değişimi şimdi hasara giriyor mu girmiyor mu giriyorsa cam değiştimi diye mi çıkıyor tramer mi giriyor şimdiden teşekkürler
Cam değişimi tramere işler. Ama senede bir (poliçesine göre 2 de olabiliyor) kaskonun hasarsızlık indirimini patlatmadan değiştirme hakkınız oluyor.
Cam çatlaklarının içine bir sıvı enjekte ederek onarımlar yapabiliyorlar. Tabii çatlağın durumuna göre değişir o. Onarılabilen çatlağa bu işlemi yaptırabilirsiniz. Ama sırf tramer kaydı olmasın diye cam değiştirmemek benim için saçmalıktır. Zaten detaylı sorguda değişen parçanın gözükmesi lazım. Cam değişimi için tramer kaydını bahane eden de ölücüdür, öylesine araba satmayın zaten.