Cam filmi tavsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cagdas Cag

Panpa
Destekçi
2,840
Marka
Audi
Herkese selam,

Araca cam filmi yaptırmayı düşünüyorum fakat bu konuda bayaa cahilim. İyi cam filmi yapan yer biliyor musunuz?

Cam filmlerinin dereceleri varmış. Hangisini seçmek mantıklı olur? Tahmini maliyet ne kadar tutar? Hangi markayı seçmek lazım?

Yardimlarinizi bekliyorum canlar..

Yakın zamanda cam filmleriyle ilgili yönetmelikler değişti. Artık kusur sayılmayacak, çevirmede öyle araç sahibine filmi anahtarla çakıyla söktürme gibi artistik tavırlar olmayacak diye bir duyum almıştım. Ama bunun için yetkili yerlerde belli normlara sadık kalınarak yaptırılması gerekiyor. Bu konuda daha detaylı bilgisi olan arkadaşları da bekleriz.

Sonax'ta yaptırmıştım ben. İşçiliğinden memnunum. 2 senedir kullanıyorum, en ufak deformasyon olmadı. Değerlerini hatırlamıyorum tam olarak ama nasıl bir şey istediğinize göre yönlendiriyorlar. Filmin markası da ASWF (American Standart Window Film), kaliteli. Taktırdığım gibi güneş etkisinin azaldığını hissetmiştim. Arabada seyahat ederken oluşan amele yanıklarında da kurtulmuş olmuştum hem de :D

Tavsiyem bilindik cam filmi markalarını (3M, Llumar, ASWF, Rayban vb.) kullanıp işçiliğine güvenilen yerlere yaptırmak. Filmin kalitesi olduğu kadar işçilik de önemli.

Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama, bostanci oto sanayi de HAKCAM var, siddetle tavsiye ederim, kendimin ve es-dostumun butun araclarini orda kaplatirim. Cok durust ve temiz calisirlar. Yanilmiyorsam SolarMaster kullaniyorlar, ve amerikan maliydi galiba.
Fiyatlardan emin degilim, arabasina gore degisiyor ama 500 civarinda olur saniyorum. Bu arada on cama da UV kesici seffaf yaptirmani tavsiye ederim, gunes isigini %60 kesiyor.
Arkadasin adi $amil, babasi ile birlikte yapiyorlar, Huseyin onun adi da.
Telefon paylasmak yasakmi bilmiyorum, yasaksa ozelden yazarim, arayip sorabilirsin. Benim de selamimi soylersin :D

Son düzenleme:
Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama, bostanci oto sanayi de HAKCAM var, siddetle tavsiye ederim, kendimin ve es-dostumun butun araclarini orda kaplatirim. Cok durust ve temiz calisirlar. Yanilmiyorsam SolarMaster kullaniyorlar, ve amerikan maliydi galiba.
Fiyatlardan emin degilim, arabasina gore degisiyor ama 500 civarinda olur saniyorum. Bu arada on cama da UV kesici seffaf yaptirmani tavsiye ederim, gunes isigini %60 kesiyor.
Arkadasin adi $amil, babasi ile birlikte yapiyorlar, Huseyin onun adi da.
Telefon paylasmak yasakmi bilmiyorum, yasaksa ozelden yazarim, arayip sorabilirsin. Benim de selamimi soylersin :D
Avrupa yakasında oturuyorum hocam ama aklımda bulunsun :)

Nette çoğu kişi Llumar yazıp yazıp durmuş. Cam filminin derecesi yanında ekstradan atr 20, 35 gibi şeylerde varmış.

Bunu okumuştum bir yerde. Önler en iyi 1 oluyormuş. 2 veya 3 takilirsa gece görüş sıfıra iniyormuş. Arkaları 3 yapabilirim.
Hocam eğer çok koyu renge bayılmıyorsanız arkalar 3 fazla kaçar bence çevrede olan birinin aracına bakın. Özellikle aracın içi de koyu renkse gece görüşünüz çok azalır ve arka karanlık kalır.

Baya konuşulmuş ama, istanbuldaysanız babamın son 3 arabası ve benim arabamın cam filmlerini İkitelli deposite avm altındaki royalwax yaptı. Gördüğüm en kaliteli ve uygun fiyatlı yer. 3 gün önce de cila, boya koruma yaptırdım cidden güzel çalışıyorlar. Hala kararsızsan tavsiye ederim.

Ya konusu tazeyken ben de renkli cam filmi yapan yerler biliyor musunuz onu sorayım. Benim cam filmleri dandik olduklarından morarmış ama yenisini de mor yaptırabileceğim bir yer var mı? Sadece ben değil, uzaktan gören herkes siyahtan daha çok beğeniyor da :) Ama yakından artık iyice kabardı baloncuk doldu fecahat...

Ya konusu tazeyken ben de renkli cam filmi yapan yerler biliyor musunuz onu sorayım. Benim cam filmleri dandik olduklarından morarmış ama yenisini de mor yaptırabileceğim bir yer var mı? Sadece ben değil, uzaktan gören herkes siyahtan daha çok beğeniyor da :) Ama yakından artık iyice kabardı baloncuk doldu fecahat...
Send Pictures :)

Konuyla biraz alakasız ama arka camlarım filmli ön camlar değil.ön camları aynı filmden yaptırmak istiyorum kim anlar hangi cam filmi var ya da aynısından yapar?

Konuyla biraz alakasız ama arka camlarım filmli ön camlar değil.ön camları aynı filmden yaptırmak istiyorum kim anlar hangi cam filmi var ya da aynısından yapar?
Benim arka camlarım araba alındığında 3 numara filmliydi, önlerde film yoktu. Çok komik gözüküyordu haliyle, yukarda belirttiğim yer Llumar ürünü kullanıyor, orda karşılaştırdım, oranın 3 numarası ile uyuşuyordu ama aracımda olan filmin numarasını, markasını bilmiyorum. Tahminimce aynı veya çok yakın oluyorlar.

Konuyu kirletmek gibi olmasın ama şimdi bu cam filmine ceza işi kalktı mı ?

Antalya sıcağında kolum üçüncü derece yanık oluyor resmen.

Benim arka camlarım araba alındığında 3 numara filmliydi, önlerde film yoktu. Çok komik gözüküyordu haliyle, yukarda belirttiğim yer Llumar ürünü kullanıyor, orda karşılaştırdım, oranın 3 numarası ile uyuşuyordu ama aracımda olan filmin numarasını, markasını bilmiyorum. Tahminimce aynı veya çok yakın oluyorlar.
Tamamdır ben bir boşluğumda sanayiye uğrayayım teşekkürler:)

benim yan camlarda da film var. Varlığıyla yokluğu bir hale gelmiş. Söktürmek istiyorum, altından ne çıkacağına dair bi fikrim yok. Ne önerirsiniz, korkmalı mıyım?

Baya konuşulmuş ama, istanbuldaysanız babamın son 3 arabası ve benim arabamın cam filmlerini İkitelli deposite avm altındaki royalwax yaptı. Gördüğüm en kaliteli ve uygun fiyatlı yer. 3 gün önce de cila, boya koruma yaptırdım cidden güzel çalışıyorlar. Hala kararsızsan tavsiye ederim.
Arabayı güzel yıkama yapıyorlar:)
ama bazen silmeyi unutuyorlar bazı yerlerini:D
sizin de başınıza geldi mi hocam:cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...