Makam arabalarından kaldırsınlar cam filmini aynı gün girişip sökmezsem şerefsizim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu ülkede egzozdan ferrari ye ceza yazıyorlar, seni dinler miiiiBenim anladığım komple. Bende fabrika çıkışlı arkalar karartmali. Olur da ters polise denk gelirsem açıp donanım listesini gösteririm artık
Haberi çıktı, sonra hükümetten yalanladılar. Olur mu öyle canım diye kesin bir dille reddettiler. Ama ben biliyorum ki bunlar neye hayır dediyse o hep evet oldu. Yakında köprülerin ve otoyolların gidiş geliş şeklinde ücretlendirildiğini de göreceğiz.ben 1nci ve 2nci köprü için gidiş geliş geçirmesi ne zaman başlayacak merak ediyorum
Yalanladiklari icin sadece onaylanmasi gecikir halk biraz zaman gecer unutur bir gecede isleme koyarlarHaberi çıktı, sonra hükümetten yalanladılar. Olur mu öyle canım diye kesin bir dille reddettiler. Ama ben biliyorum ki bunlar neye hayır dediyse o hep evet oldu. Yakında köprülerin ve otoyolların gidiş geliş şeklinde ücretlendirildiğini de göreceğiz.
Muhtemelen 2018'e bırakırlar o mevzuyu ama olacağına bak sen.Yalanladiklari icin sadece onaylanmasi gecikir halk biraz zaman gecer unutur bir gecede isleme koyarlar
2023'ü boşuna hedef göstermediler. O yıla kadar Türkiye diye bir şey kalmayacak ortada. Her yıl öncekinden daha kötü haldeyiz, forum forum diyoruz, burada konuşulmaz diyoruz ama yaşadıklarımız hep ortada. Sıradan bir cam filmi başlığı bile siyasete kayıyor, vergiler, zamlar, ekonomi hep siyaset, 1 tane bile aramızın iyi olduğu sınır komşumuz kalmadı hepsiyle düşman olduk, ülkede patlamayan bomba ölmeyen masum, verilmeyen şehit kalmadı, palazlanmayan terör örgütü, bozulmayan sosyal düzen kalmadı. 3,5 yaşındaki çocuktan genç kızlarımıza kadar tecavüz edilip öldürülmeyen insan kalmadı, devletin ve özel sektörün her yerini cemaatçiler ele geçirmiş, bu milletin vatandaşları birbirini fetöcü - pkk'lı - terörist - dinsiz - imansız - kemalist - yobaz - çomar - hain diye itham eder, suçlar ve birbirine düşman hale gelmiş, zengin servetine servet katarken orta ölçekli vatandaş kavramı ortadan kalkmış, kimsenin huzuru kalmadığı gibi umudu da kalmadı. Sokakta vatandaş fitili ateşlenmiş barut gibi dolaşıyor ortalıkta. Forum diyoruz, o diyoruz, bu diyoruz, konuşulmaz diyoruz. Her mevzunun ucu siyasete, bozulan düzene kayıyor. 15 senenin sonunda geldiğimiz hal ortada, bu işte. Kimsenin yarınından ümidi yokken, kimsenin yüzü gülmezken burada oyalanıyormuş gibi davranıyoruz sadece. En vahimi de bunların hiç birini görmeyen, görse bile hesap dahi sormayan insanlarla dolup taşmış memleket. Yazık diyorum başka bir şey demiyorum.Aslında ben 2019 a kadar daha bir süt liman ortam bekliyordum .. varlık fonu ve benzeri işleri deneyip, ne var ne yoksa satıp piyasayı KGF ve devamıyla besleyip, döndürecekler, 2019 sonrasında ise külliyet patlayacak ama iş işten geçmiş olacaktı...
Galiba pek fazla bir enstruman kalmadı kullanacakları ... baya baya vergi artışları, milletin altınlarına göz dikmeler falan gırla gidiyor... hale bak, ceza kesmek için kanunlarda 3-4 ayda bir değişiklikler falan filan...
Ya o değilde, en çok ne dokunuyor bana derseniz... "bu kadar ulu orta, göstere göstereye ahmak yerine konuyor olmamız" derim.... hani tabiki daha sert ve hatta argo tanımlar var bunun için ama forumu bozmuyoruz
Valla bu şekilde çıldırmanıza laf edecek durumda değilim. Bu saçmalıklar karşısında makul durmamız anormal.Ailemle tartıştım bu konu yüzünden az önce, huzurum kaçtı, sökmeyeceğim ! Bu saçmalık kalkana kadarda vergisini de ödemeyeceğim ! Parçalara ayırırım gerekirse haber başlıklarına dikkat ederseniz Adanada ki durumu öne sürüyorlar milleti korkutmak için polislere lafım yokta, adam öldürmüş gibi kaçmak zoruma geliyor be kardeşim...
Ne kadar doğru uygulanacağını bilemiyoruz ki... Kesinlikle güvenilir bulmadım.
Karartılmış camlara bir şey diyorlar mı? Ciddi ciddi düşünüyorum..