Canlı Performans ve Konser Kayıtları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alfhonso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sabahın 4’ünde uykudan birden alerjiden dolayı ağır burun tıkanıklığı ile uyanıp burun kanayana kadar hapşırıp sonra da etrafın kanını temizleyerek buraya AC/DC attıracak hatta Thunderstruck attıracak ne yaşamış olabilirim. Bi gr. uyku girmiyor göze ulaa :D bu alerji çok pis bir şey Allah düşmanımın başına vermesin.

“... o neyin ecelindee burdaaan gelip bene böyle zavadanak çarptı, tamam ben belki zarhoş olabilirim, ben zuçluyum daa emme ganunen o zuçlu. Ghayır devletin ışıglarından faydalanmayan o, bene çarpmasaydı gidip evimde yatırı olacağıdım şimdi bu postu atıyom :D

Son düzenleme:
Tam bir Blues yıldızlar sahnesi : B.B. King, Albert Collins, Eric Clapton, Buddy Guy ve çokta tarzını sevmediğim Jeff Beck. Yinede bu kadar Blues efsanesinin bir arada birbirlerine bu kadar saygılı bir şekilde sahne almasını izlemek gerçekten muazzam.

Sabahın 4’ünde uykudan birden alerjiden dolayı ağır burun tıkanıklığı ile uyanıp burun kanayana kadar hapşırıp sonra da etrafın kanını temizleyerek buraya AC/DC attıracak hatta Thunderstruck attıracak ne yaşamış olabilirim. Bi gr. uyku girmiyor göze ulaa :D bu alerji çok pis bir şey Allah düşmanımın başına vermesin.

“... o neyin ecelindee burdaaan gelip bene böyle zavadanak çarptı, tamam ben belki zarhoş olabilirim, ben zuçluyum daa emme ganunen o zuçlu. Ghayır devletin ışıglarından faydalanmayan o, bene çarpmasaydı gidip evimde yatırı olacağıdım şimdi bu postu atıyom :D

inanılmaz bir konser bu, arada ben de açar dinlerim buradaki kayıtları..

Pandemi sonrası açılışı çok sevdiğim gruplardan biri Baba Zula ile yaptım cuma günü.

Gerçekten 2 yıl boyunca çok şeyden mahrum kalmışız…