Arkadaşlar Çekiliş varmış, Ben Motosiklet kullanmıyorum ama bu videodaki kurguya montaja bayıldım

Not: Kullanmasak dahi paylaşalım, sayfaları beğenelim ki daha fazla çekiliş yapılsın

Son düzenleme:
Çekilişe katılmam anlamsız olur malum motor kullanmıyorum. Ama videonun paylaşıldığı iyi oldu cuma günü focus ST line testinin ve pazar günü Hakkı Alkan abimizin videosu paylaşılacakmış onu gördük. Bu tarz çekilişler olması sevindirici.
Arkadaşlar Çekiliş varmış, Ben Motosiklet kullanmıyorum ama bu videodaki kurguya montaja bayıldım![]()
Not: Kullanmasak dahi paylaşalım, sayfaları beğenelim ki daha fazla çekiliş yapılsın![]()
Çekilişe katılmam anlamsız olur malum motor kullanmıyorum. Ama videonun paylaşıldığı iyi oldu cuma günü focus ST line testinin ve pazar günü Hakkı Alkan abimizin videosu paylaşılacakmış onu gördük. Bu tarz çekilişler olması sevindirici.
Hep aynı açıdan çekilmeli ofisteki videolarÇekilişe katılmam anlamsız olur malum motor kullanmıyorum. Ama videonun paylaşıldığı iyi oldu cuma günü focus ST line testinin ve pazar günü Hakkı Alkan abimizin videosu paylaşılacakmış onu gördük. Bu tarz çekilişler olması sevindirici.