KAPALI Chevrolet Aveo 1.2 ls Hb nasildir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan btrvysl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bencede baya atiktir yani fiyatim dalgali durumda misal temiz boyasiz hasarsiz bir 2011 fiesta falan bulsam fiyatimi 30 35lere cikaririm ancak suan icin limitimi 25 maks 29 30 civarinda tutmaya calisiyorum.
O da bizzat bizde var :) Yaz sonunda satma planımız var. Km'si 190bin'e yaklaştı yalnız o var. https://otopark.com/forum/threads/satilik-ford-fiesta-titanium-x-2010.3057/ Tramerdeki tek hasarı konu başlığının içinde resimlerde gözüken arka tampon.

Bundan sonra çıkan kasa olsa şüphesiz alabilirsiniz derdim ama bu kasa vasat, güvenlikten 1 yıldız falan aldı sanırım.. Sonraki çift gözlü olan modelde, güvenlik bayağı iyi oldu. Senesinin en yüksek puanı, tavanı kendi ağırlığının 3 katı falan taşıyor diyorlar. 8 hava yastığı standart, donanım ve içi de çok daha iyi. Yol tutuşu başarılı

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra çıkan kasa olsa şüphesiz alabilirsiniz derdim ama bu kasa vasat, güvenlikten 1 yıldız falan aldı sanırım.. Sonraki çift gözlü olan modelde, güvenlik bayağı iyi oldu. Senesinin en yüksek puanı, tavanı kendi ağırlığının 3 katı falan taşıyor diyorlar. 8 hava yastığı standart, donanım ve içi de çok daha iyi. Yol tutuşu başarılı

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende oyle okudum internette. Mitsubishi colt cz3e merak saldim fiyatlari iyi ve arac olarakta saglamlar haftasonu yakinlarda buldum ona bakmaya gidecegim bakalim colt nasilmis. Normalde otomatik hic istemiyordum ama deneyecegim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...