Hocam düşük kalite derken? Eski Daewoo kasalarıyla karıştırdınız sanırım.Düşük kalite bir kore aracı. Motoru bildiğiniz mjet. Ben olsam almazdım.
Kore ile herhangi bir alakası yok.Düşük kalite bir kore aracı. Motoru bildiğiniz mjet. Ben olsam almazdım.
Hocam test sürüşüm dışında 1 yıl boyunca da şirket araçlarını kullandım. Kalitesiz yönlerini hemen söyleyeyim:Güvenli olmak başka kaliteli olmak başka bişey. Aveo kendi sınıfı içinde düşük kalite bir araç. Hedef pazarı aslında Güney Amerika ve uzakdoğu. GM KOREA tarafından tasarlanan aracın kore ile nasıl alakası yok açıklar mısın ?
Kastettiğim eski Chevrolet'ler gibi üzerine Chevrolet amblemi yapıştırılmış Daewoo değil.Güvenli olmak başka kaliteli olmak başka bişey. Aveo kendi sınıfı içinde düşük kalite bir araç. Hedef pazarı aslında Güney Amerika ve uzakdoğu. GM KOREA tarafından tasarlanan aracın kore ile nasıl alakası yok açıklar mısın ?
bu nasıl bir ön yargı ya? kaç defa kullandınız incelediniz?Düşük kalite bir kore aracı. Motoru bildiğiniz mjet. Ben olsam almazdım.
Bir de ses sistemi çok zayıftır.Aveo'ların ilk nesili çok kötüydü. ncap'den 1 yıldız falan aldı.
Ancak en son modeli donanımı,güvenliği ve tokluğu ile nefistir. F/P anlamında rakibi yoktur gözümde. Her ne kadar çekilmiş olsa da Opel servisini vermeye devam ediyor. Ayrıca chevrolet'in tekrar pazara girme kararları konuşuluyordu yakın zamanda.
En az 6 hava yastığı var ltz'ler 8 hava yastığı.
ncap testlerinde efsane puanlar aldı. Amerika'da sonic adı ile pazarlanıyor. ve çok tutuluyor. tavanı kendi ağırlığının yanlış hatırlamıyorsam 2 katını taşıma kapasitesine sahip.
Small overlap çarpışma testlerinde puanı çok iyi.
eksi olarak sadece o fiyat skalasında motor sesi bana göre. onun haricinde eksiği olduğunu düüşünmüyorum (O fiyat skalasında)
görece olarak da evet plastik aksamları pek iyi değil
direksiyon deri olsa da çabuk yıpranabiliyor.
ama yüksek model düşük km, yakıtı az,donanımı yüksek bi araba için oldukça mantıklı rakamlar.
bu nasıl bir ön yargı ya? kaç defa kullandınız incelediniz?
Bu paralara göre değerlendirmek lazım. Ben mükemmel demiyorum.. Opel servisine muhtaç da değil zaten ikinci el araba, motor multijet usta bulmak zor değil. İkinci elde aylarca bekleyen görmedim, 3 tane arkadaşım aldı sattı, çok da hızlı sattı eğer satılacak rakamı yazarsanız durmaz.Otobanda kafa şişiren rüzgar sesiyle gitmeyi seviyorsan, dandik opel servisleriyle uğraşmak ve ikinci elde bizim gibi aylarca beklemek istiyorsan sana öneririm.