Hepinizden Allah razı osun üstadlar. Verilmiş sadakamız varmış, Allah çocuklarımıza bağışladı. Araç önce yol kenarındaki kayalara vurup sağ tekeri kırıyor, sonra irili ufaklı 4-5 ağaç kırıp en son büyük bir ağaca çarpıp araziye fotoğraftaki gibi düşüyor. Zaten başka bir araç olsa sonuç çok sıkıntılı olabilirdi eşim adına.
Kasko firması ne yazık ki çok komik rakamlar teklif etti. Aracımın km ve durumundaki araçlar 85-100 bin bandında iken bana 76 bin teklif ettiler, kabul etmedim tabi ki. Israrla fiyat artırmayıp malum sitedeki en ucuz emsal araçları örnek göstererek çocuk kandırmaya çalışıyorlar. İş inatlaşmaya giderse tüm yasal haklarımı kullanıp, gerek sosyal medyada, gerek yasal mecrada hakkımı sonuna kadar arayacağım. Şimdilik sorunlu sigorta firmasının ismini vermiyorum ancak bu tutumları devam ederse buradan ve bütün platformlardan sesimi duyuracağım.Kaldı ki aracımda 90 bin hasar çıkmış durumda ve ben multimedya sistemine kadar kaskolatmış bir müşterileriyim. Bu konuda sıkıntı devam ederse sizden de bolca fikir alacağım.
Hepinize tekrardan teşekkür ederim...