Hocam her sorunuza yeni bir baslik acmanizin sebebi nedir ? Daha once actiginiz basliktan da devam edebilirsiniz . Akliniza her soru geldiginde yeni konuya gecerseniz kitle dagilir daha az cevap alirsiniz zaten.Arkadaşlar arabamızdaki sürtme izleri diğer araçlardan sürtme dolayısıyla kalan boya izleri veya çizikler bunları cif ile temizlemek azaltmak mümkünmüdür arabaya zarar verir mi? Görüşleriniz nelerdir?
Boya izlerini geçirmek için bir yöntem tabi ama daha güzel yöntemler var. Mesela tiner en kolay yöntem, üstübüye veya beze tineri döküp ilgili yeri siliyorsunuz, bana kalırsa en etkilisi ve en temizi. Pasta da kullanabilirsinizArkadaşlar arabamızdaki sürtme izleri diğer araçlardan sürtme dolayısıyla kalan boya izleri veya çizikler bunları cif ile temizlemek azaltmak mümkünmüdür arabaya zarar verir mi? Görüşleriniz nelerdir?
Pastadan ziyade tiner bulunamıyorsa wd40 en mantıklı çözümlerden. Her seferinde öneriyorum ama ilaç gibi her derde deva meretBoya izlerini geçirmek için bir yöntem tabi ama daha güzel yöntemler var. Mesela tiner en kolay yöntem, üstübüye veya beze tineri döküp ilgili yeri siliyorsunuz, bana kalırsa en etkilisi ve en temizi. Pasta da kullanabilirsiniz
Evet wd40 öneriliyor ama en son denediğimde başarılı olamayıp tinerle çıkarmıştık. Muhtemelen ben beceremedim, ya da biraz zorlu bir boyaydı o yüzden çıkaramadım bilemiyorum. Karşı tarafın jantına bodoslama dalmıştım çünkü yandanPastadan ziyade tiner bulunamıyorsa wd40 en mantıklı çözümlerden. Her seferinde öneriyorum ama ilaç gibi her derde deva meret![]()
Tiner kadar kolay çıkarmıyor, biraz sabretmek gerekiyor zaten. Tiner anında söküp atıyor boyayıEvet wd40 öneriliyor ama en son denediğimde başarılı olamayıp tinerle çıkarmıştık. Muhtemelen ben beceremedim, ya da biraz zorlu bir boyaydı o yüzden çıkaramadım bilemiyorum. Karşı tarafın jantına bodoslama dalmıştım çünkü yandan![]()