Çılgın Vectra Direksiyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Passat videosundaki sıkıntı nedir bilgisi olan varmı. Korktum ben şimdi bizde de aynı model passat var yolda böyle birşey yaparsa sıkıntı büyük. Allah yardımcımız olsun.

Passat videosundaki sıkıntı nedir bilgisi olan varmı. Korktum ben şimdi bizde de aynı model passat var yolda böyle birşey yaparsa sıkıntı büyük. Allah yardımcımız olsun.
Hocam problemi ne bilmiyorum fakat korkanın çocuğu olmaz misali tırsmanıza gerek yok diye düşünüyorum.

İki araçta da sorun yazılımsal zaten belli. Sadece mekanik olarak aracın kendi kendine böyle bir şey yapması mümkün değil. Araçların beyinlerinde bir problem var yüksek ihtimal. Yazılım güncellemesiyle halledilir ya da beyin v.s parça değişir gibi geliyor.

Eps beyninin konum sensörü arızası aynısı 2011 corsa d aracımızdada var masrafı 1500 tl ancak corsada şöyle güzel bişey var arıza olduğu zaman elektrik motorlarını kapatıyo şahin gibi gezebiliyoruz çok şükür yolda kalmadık ahhshssh

Hidrolik direksiyon sürekli olarak hidrolik basınçlı sıvının direksiyon mili üzerinde ki valfler sayesinde kutunun sağ veya sol tarafına gönderilip kremayer dişlisine yardımcı kuvvet olarak çalışmaktadır
tahminimce valflerde sorun oluşmuş ve sonuç bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...