Civic Fc5 2021 Yol Tutuşu Hakkında

Sataşmak gibi olmasın ama yaptığınız tüm yorumlarda bir abartı söz konusu. Civic passattan evet daha iyi gider fakat "fersah fersah" diyecek kadar da önde gitmez. En nihayetinde cvt li bir araba. Bunun yanında civic 130 sonrası hiçbir hızda da önü başı ayrı oynayan ve güven vermeyen bir araç değil. Bu da abartı bir yorum. Tabiki gidip yeniden passat almak mantıklı fakat sizin yeterli güveni hissetmek için sürücülüğünüzü geliştirmeniz gerekiyor da olabilir.

Son düzenleme:
Sataşmak gibi olmasın ama yaptığınız tüm yorumlarda bir abartı söz konusu. Civic passattan evet daha iyi gider fakat "fersah fersah" diyecek kadar da önde gitmez. En nihayetinde cvt li bir araba. Bunun yanında civic 130 sonrası hiçbir hızda da önü başı ayrı oynayan ve güven vermeyen bir araç değil. Bu da abartı bir yorum. Tabiki gidip yeniden passat almak mantıklı fakat sizin yeterli güveni hissetmek için sürücülüğünüzü geliştirmeniz gerekiyor da olabilir.

En nihayetinde CVT'li araba derken fazla küçümsememek lazım. Ben de CVT-DSG' de 1000 kere DSG tercih ederim her açıdan, daha çok severim ama Civic'teki CVT öyle ki manuel versiyonunu geçiyor. Günümüz CVT'lerini küçümsememek lazım, hepsi Clio CVT'si değil neticede. Aktarımı çok iyi kaybı çok az olan CVT'ler var örneğin Honda, Hyundai, Toyota gibi. Fersah fersah gideceğini ben de kesinlikle düşünmüyorum 1.5 TSI yanında, hem de torku hatrı sayılır derecede daha az ama hiç fena gitmiyor, her türlü de passatı geçecektir.