|
|
Eski ve Otomatiklerde Japonlardan şaşmamak doğru bir sözhangi yıl üretildiklerine bağlı olarak öneri verebilirdim ama bence japon arabalarından şaşma.
Göz gezdireceğim teşekkürlerCok km yapmıyorsanız eski kasa mazda 3 bakılabilir. Biraz fazla yakar ama
301 lerın otomatık şanzımanlıları çok pahalı corollanın hb leri çok dolu sedanı 50 bın üzerinde3'ü arasından Corolla ama ben olsam HB almazdım. 3'ü dışında öneri istersen de Peugeot 301 gibi modeller öneririm. B segmenti ama oldukça geniş arabalar. Hem daha yeni almış olursun hem de tüple uğraşmazsın.
Güzel araçlar bende acemiyim aslında aracın kasası korkutmuyor değil1.6 avensis işinizi görecektir hem d segmenti rahat bir araba 5 kişi için hem de tüplüsü cidden az yakıyor bir de dolusunu alırsanız yıllarca binilir
Bu aracın yerine daha donanımlı olan bej döşemeli sunrooflu ve cruise controllü olan modele bakın:
Bu araba tam size göre 1.6 motor lpgli ve otomatik
Kilometresi de düşük
Boyuttan korkmayın ya ben b5 passatla öğrendim sonra daha rahat oluyo hatta büyükle alışıncaGüzel araçlar bende acemiyim aslında aracın kasası korkutmuyor değil
Otomatik yazdığını görmemiştim. En iyisi Corolla HB gibi duruyor. Ama yaşına göre çok pahalı değil mi?301 lerın otomatık şanzımanlıları çok pahalı corollanın hb leri çok dolu sedanı 50 bın üzerinde
Evet bende o yüzden pahalı olduğu ıcın bıraz şeyım o para verılırmı dıye pıyasa çok kötüOtomatik yazdığını görmemiştim. En iyisi Corolla HB gibi duruyor. Ama yaşına göre çok pahalı değil mi?
Accent, 301, fluence gibi modeller daha mantıklı görünüyor. 10 bin tl daha ucuza corolla accent era mantıklı ama 50 bin tl edecek arabalar değil. Acele etmeyip daha yeni model temiz bir araba almanı öneririm. İlanlarda kandırmaya yönelik araba çok dikkat etmek lazım.Evet bende o yüzden pahalı olduğu ıcın bıraz şeyım o para verılırmı dıye pıyasa çok kötü
40-45k civarına aradığı kmde ve dolulukta kupon Toyota yok artık maalesef emsal Vtec2 Civiclerin fiyatları 55-60 civarı olunca haliyle o da arttı.Accent, 301, fluence gibi modeller daha mantıklı görünüyor. 10 bin tl daha ucuza corolla accent era mantıklı ama 50 bin tl edecek arabalar değil. Acele etmeyip daha yeni model temiz bir araba almanı öneririm. İlanlarda kandırmaya yönelik araba çok dikkat etmek lazım.