civic rs ktuner yazılım heyecanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RYAN7R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RYAN7R

Özg
Panpa
4,160
29
Marka
Yok
Aslında bu konuyu videonun editlerini tamamlayıp youtube linkini paylaşarak yapmak isterdim fakat heyecanımı dindirmeden paylaşmak istedim. Bu gece arkadaşın Amerika'dan getirttiği Ktuner remapping cihazını test ederek denedik. Bende de soft remap 116i var zaten, bır kısmınız bilir, benim açımdan heyecan dolu bir gece oldu, iyi seyirler :)

https://instagram.com/p/BhAvND4nynP/

Arkadaşlar, CVT elbet baltalıyor, lafım yok, ama birde arkadaş sürerken yanında olmanızı isterim, kendisi ürettiği taktiklerle cvt lagını minimuma indirerek yürütüyor arabasını.

Arkadaşlar, CVT elbet baltalıyor, lafım yok, ama birde arkadaş sürerken yanında olmanızı isterim, kendisi ürettiği taktiklerle cvt lagını minimuma indirerek yürütüyor arabasını.
Tahminimce manuel modda cvt vites değişim devirdi yaklaşınca yarım saniye önce vites atıp tam zamanında vites değişimini yakalıyor ama yinede cvt nin değişken oranlı yapısı normal düz şanzımanın farklı dişli yapısına yetişemiyor ,bu arada sizin 116 iyi yürüyor maşallah diyeyim.

Arkadaşlar, Honda kötü yürümüyor, benim araba accık iyi yürüyor :D , baksanıza 118i ile kafa kafaya gidebiliyor stock halde.

180’den sonra ölüyor Civik

Aslında açıklaması şu, civic 1.5 motor, benim araba 1.6 dense de 1.8 motor, üstlerde doğal olarak ciğerli kalıyor Honda'ya göre, gerçi eminim onun da Cd değeri benden düşüktür. 0.29-0.32 Cd arası falandı benim değer.

Aslında açıklaması şu, civic 1.5 motor, benim araba 1.6 dense de 1.8 motor, üstlerde doğal olarak ciğerli kalıyor Honda'ya göre, gerçi eminim onun da Cd değeri benden düşüktür. 0.29-0.32 Cd arası falandı benim değer.

Evet surtunme katsayisi Honda’nin daha dusuk olabilir
Aslinda Honda’nin motoru cok iyi. Cvt sevdasindan sebep motoru cok torpulemisler, tek problemi bu
1.5 turbo motorda 220 nm tork dusuk bir deger bence