Sığar ama pek rahat olmazsınız bence. Captur falan daha uygun olur o zaman.Hocam dört kişilik bir aileyiz ve en uzunumuz 1.76 böyle tatile felan çıkarken 2 valiz alsa bagajı 4 ümüzde sığsak yeter bunu karşılayabilir mi boyutu Boylarımız sırayla 1.76 1.65 1.64 1.55
Bagaj bildiğim kadarıyla bu sınıfta Fabia lider 350 litre olması lazım. İç hacminin de bir o kadar geniş olduğu söyleniyor. İnceleyebilirsiniz.Hocam dört kişilik bir aileyiz ve en uzunumuz 1.76 böyle tatile felan çıkarken 2 valiz alsa bagajı 4 ümüzde sığsak yeter bunu karşılayabilir mi boyutu Boylarımız sırayla 1.76 1.65 1.64 1.55
Sığmakta sıkıntı yaşamazsınız ama yolculuk 2 saat sonra zulüm olmaya başlayabilir. Size tavsiyem, imkanınız olursa almadan önce kiralayıp topluca uzun yol yapmanız.Hocam dört kişilik bir aileyiz ve en uzunumuz 1.76 böyle tatile felan çıkarken 2 valiz alsa bagajı 4 ümüzde sığsak yeter bunu karşılayabilir mi boyutu Boylarımız sırayla 1.76 1.65 1.64 1.55
İri yapılı insanlar binecegi zaman biraz sıkıntılıClio nun arka koltukları bana inanılmaz dar geliyor.dis tasarımındaki estetik iç tasarımında maalesef yok.motor zaten tartışılmaz.
İri yapılı insanlar binecegi zaman biraz sıkıntılı
Hocam Allah gecinden versinBenim boy 1.87 kilo 98 hesap et artık.arkada tabuta girmiş gibi oldum![]()
O boyla rahat edeceğiniz B sınıfı araç biraz zor bence.Benim boy 1.87 kilo 98 hesap et artık.arkada tabuta girmiş gibi oldum![]()
O boyla rahat edeceğiniz B sınıfı araç biraz zor bence.
Yakıt tüketimi verişi vereyim. 158.8 km mesafe, 68 km ortalama hız, ortalama 3.8 lt tüketim. %75 şehir dışı %25 şehir ici. Biz kurallarına u