Selam dostlar aracım için paspas almam lazım aşındı iyice. Önerilerinizi bekliyorum uzun ömürlü olması öncelik.
Sahler marka alın. Kalitesinden oldukça memnunum.
Sağ olun hocam Sahler aldım.Rizline veya Sahler bakabilirsiniz. İkisi de denk kalitede ürünler sunuyor.
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Ailecek son 4-5 aracımızda sahler havuzlu paspas kullanıyoruz. Çok memnunuz. Siz de memnun kalırsınız umarım.Sağ olun hocam Sahler aldım.
Sahler marka alın. Kalitesinden oldukça memnunum.
Hocam elime ulaştı sağ olun. Sürücü koltuğu altındaki değil de diğer parçalarda bu kırmızı parça takılı olarak mı koyuyoruz araca yoksa kırmızı kısmı çıkarıp mı koyuyoruz anlamadım orayıHayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Ailecek son 4-5 aracımızda sahler havuzlu paspas kullanıyoruz. Çok memnunuz. Siz de memnun kalırsınız umarım.
Merhaba güle güle kullanın. Benim aracımda cırtlı model var. Sizdeki nasıl bilmiyorum ama biraz deneyerek kolayca bulabilirsiniz.Hocam elime ulaştı sağ olun. Sürücü koltuğu altındaki değil de diğer parçalarda bu kırmızı parça takılı olarak mı koyuyoruz araca yoksa kırmızı kısmı çıkarıp mı koyuyoruz anlamadım orayı
aldıklarımda kırmızı parça hatırlamıyorum ya maalesefHocam elime ulaştı sağ olun. Sürücü koltuğu altındaki değil de diğer parçalarda bu kırmızı parça takılı olarak mı koyuyoruz araca yoksa kırmızı kısmı çıkarıp mı koyuyoruz anlamadım orayı