Arkadaşlar herkese merhabalar. 2020 model Clio 5 aracım var henüz 20.000 km de. 120 bin km’lere kadar bakımları yapılmış temiz bir F20 ile değiştirmeyi düşünüyorum ama bir o kadar da korkuyorum. Zira önceki arabamdan (Cruze 1.6 Otomatik) kalan korkularım var. Aylarca sanayide kaldı satışla birlikte 50 bin zarar ettim sonra gidip servis garantili Clio 5 almıştım.
Değiştirmek istemem hem biraz sıkıldım araçtan, hem de bir BMW alma hevesi sardı içimi. Bakımı mutlak pahalı biliyorum ama en azından bakımını düzgün şekilde yaptırıp yoluma devam edebileceğim bir f20 bulunabilir mi ? Tecrübesi olan arkadaşlar bir nebze olsun aydınlatır ve değerli yorumlarını ve görüşlerini paylaşırsa çok sevinirim.
Değiştirmek istemem hem biraz sıkıldım araçtan, hem de bir BMW alma hevesi sardı içimi. Bakımı mutlak pahalı biliyorum ama en azından bakımını düzgün şekilde yaptırıp yoluma devam edebileceğim bir f20 bulunabilir mi ? Tecrübesi olan arkadaşlar bir nebze olsun aydınlatır ve değerli yorumlarını ve görüşlerini paylaşırsa çok sevinirim.