Corolla Hybrid Hakkında

omer15

Asfalt Kurutucu
1 Ağu 2018
89
35
670
Merhaba arkadaslar 2.el 19 model corolla hybrid almayi dusunuyoruz ancak kafama takilan bi kac soru var bunlari ne internette ne de toyotanin sayfasinda bulamadim yanitlarsaniz cok sevinirim
Alicagimiz model flame x-pack
19 model 10-20k km de 160-165k tl ye

1. Bu modelde halojen far mi var ?
2. Kor nokta uyari sistemi varmi ?
3. Navigasyonu varmi yoksa android auto varmi ?
4.Koltuk isitma varmi ?
5. Rutin bakimlarinda sadece 1.8 atmosferik motormu elden geciyor elektrik motorunada bi seyler yapiliyorsa onun maaliyeti nedir ?
6.Araci uzun yillar kullanmayi dusunuyoruz elektrik motoru kac km de biter bunun degisim maaliyeti nedir ?
7. Arac ilk calistirmada her zaman elektrik motoruylami calisiyor ?
8. Sinan abinin test ettigi hyundai ioniq hybrid testinde gazladiktan sonra elektrik motorunun sarji bitmisti corolladada boyle bi durum varmi varsa benzinli motor elektrikli motoru kac dk da sarj eder ?
9. Uzun yolda 120-130 la giderken kac devirde oluyor kafa utulermi ?

Biraz uzun oldu kusura bakmayin ancak bayadir araba bakiyoruz ve corolla hybrid de karar kildik gibi
Sorularimi yanitlarsaniz cok sevinirim simdiden herkese tesekkur ederim iyi forumlar :)
 

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
17,939
7
51,186
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Arkadaslar bide bu civiclerdeki gocuk problemi hangi model yilindakilerde var ?
Düzelttik deseler de hala var. Tıpkı kuru kavrama dsg'lerdeki "şu yıldan sonra sorunlar azalmış bitmiş" üfürmeleri gibi. Artık fabrikadan çıkarken C sütununa içeriden köpük sıkıyorlar filan ama kaputta seyir halinde dalgalanma, tavanda göçükler yaşayan araçlar hala oluyor. Kaporta derdi olmasa ve satış sonrası Honda Türkiye'nin tutumu Koç'u Doğuş'u aratmasa Civic harika bir araç.
 

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
17,939
7
51,186
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Uzun yıllar binmeye niyetliyseniz ve gönlünüz bir kere kaydıysa, gözünüz kapalı Corolla hybrid alın derim. Araçtaki medeniyet seviyesi başka bir şey. Dizelin gürültüsünü titreşimini çekmeden kaliteli bir sürüş ve yolculuk deneyimi yaşıyorsunuz. Kulanım maliyetleri üzerine düşünüp mtv hesabını yaptıysanız, geriye kalan her konuda içiniz rahat olabilir. Sürüş keyfi nedeniyle eski Ford'ları çok beğenen biri olarak sürüşüne de hasta oldum. Bilinen sıkıcı Toyota'lardan eser yok, çevik ve eğlenceli bir şasisi var. Hybrid cvt bir araba ile sürüş keyfi sunmayı başarmışlar.
 

omer15

Asfalt Kurutucu
1 Ağu 2018
89
35
670
Arkadaslar corolla hybrid flame x pack i aldik yorumlariniz icin cok tesekkur ederim Allah size daha iyilerini nasip eder insallah
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım