Selam arkadaşlar, yaklaşık 2 hafta önce Corsa C 1.2 [Z12XE] aracımla 1 haftalık tatile çıktım. Git gel toplamda 1000km yol yaptım. Dönüş yolunu tamamladıktan sonra ertesi günü aracımın motor suyunu kontrol ettiğimde tamamen bittiğini gördüm. Normal su koydum ve akabinde sanayiye gittim. Aracım alt tapasından yağ damlatıyordu bu sorun için gitmiştim ve sorun giderildi fakat su eksilttiğini ustaya söylemedim, antifriz doldurtup devam ettim. Bunların üzerinden 2 hafta geçti dün gece aracımı otoparka parkettim ve altına bakayım dedim. Tam radyatörün altından antifriz damlattığını gördüm. Motor soğutma suyu haznesine baktığımda hala o zamanki doldurttuğumuz seviyede idi yani bir eksilme gözükmüyordu. Aracın altına iyice girip baktığımda da ıslaklık gözlemledim. Motor henüz sıcak olduğu için dokunup ne olduğuna bakamadım ama yağ gibi durmuyor su ıslaklığı gibi gözüküyordu. Fotoğrafladım ve buraya da yüklüyorum. Bu ıslaklık nedir ve aracım radyatörün ordan antifriz damlatmasına rağmen neden su seviyesi azalmıyor?