Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar 2006 model opel corsa C kasa aracımda cd30 denilen müzik sistemi var buna ben aux girişi yapmak istiyorum yapılabiliyor mu bir bilgisi olan varr mı?
Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür ederim
Yapılıyor diye biliyordum , teybi söküp üzerindeki talimatlarda auxu bulursanız çok basit şekilde yaparsanız , ama aux kablosu lazım ve ince işçilik yapmak lazım , ben arkadaşlarla dobloya yaptım 12 tl maaliyeti oldu elde olan malzemeler haricinde ve ses kalitesi çok güzel oluyor teybi söküp üzerindeki talimatlara bakın aux yazan olacak
İnternette biraz araştırdım çok değişik bir şema var teyp üzerine benim kafam kaldırmadı bence opel sahipleri daha detaylı bilirler , fb yada forum gruplarına bakmak şart gibi
Merhaba arkadaşlar 2006 model opel corsa C kasa aracımda cd30 denilen müzik sistemi var buna ben aux girişi yapmak istiyorum yapılabiliyor mu bir bilgisi olan varr mı?
Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür ederim
Yapılabiliyor. Nasıl yapıldığını ben değil oto ses&görüntü sistemlerine bakan elektronikçiler bilir. Elektronik bilgim iyi değil, o yüzden kendim çözmeye hiç çalışmadım. Üniteyi açıp içindeki devrelerin bir yerlerine aux kablosunu bir şekilde lehimliyorlar filan, sonra istediğiniz yere uzatıyorlar.