CVT terk mi ediliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tesla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olaya cok yonlu bakiyorum, en cevreci yada en guclu araba pesinde degilim, optimum bir araba istiyorum, konfor, ekonomi, performans, surus zevki konusunda hepsinden biraz olsun istiyorum. priusta bu ihtiyaclari karsilamiyor. CVT zaten surus zevkini torpuluyor, arabayi alip tuketim konusunda hayal kirikligina ugrayanlarin olusturdugu bircok entry mevcut forum sitelerinde. Meshur olmasinin nedeni ise ilk olmasi, amerikada reklaminin cok iyi yapilmasi , zamaninda holywood starlarinin prius kullanmasi v.s.

virajdan viraja gazlayan her buldugu yerde yanlayan biri degilim, sollamalarda arabanin atak olmasini isterim ki benzinli atmosferik otomatik honda o da 1.8 motor, priustan daha iyi gidiyor sollamalarda.. sanirim bu kiyaslama yeterlidir.

Plug-in icinde sunu soyleyecem, arabayi sarj ettiginiz elektrik termal santrallerden komurleri yakarak uretilince pek cevreci olamiyor.

Ben çevreci değilimki, Bedava tesla superchargerlarıdan faydalanıp gezmek istiyorum.
Tesla Model S serisi kullandığı elektrikin Benzinde 4 litreye tekavul eder.

Ben çevreci değilimki, Bedava tesla superchargerlarıdan faydalanıp gezmek istiyorum.
Tesla Model S serisi kullandığı elektrikin Benzinde 4 litreye tekavul eder.
ben biraz eski kafayim, soyle buick falan kiralayip ada vapuru gibi salina salina gezmek istiyorum :) hersey manuel, turbosuz hayvan gibi motor, harhar har motor sesi

ben biraz eski kafayim, soyle buick falan kiralayip ada vapuru gibi salina salina gezmek istiyorum :) hersey manuel, turbosuz hayvan gibi motor, harhar har motor sesi

Yok ben Otopilota bağlayıp 55mph hız sabitlemeyi ayarlayıp, interstate 66 yı bitireyim diyorum. Şarj istasyonlarında ise Hamburger kriteriği yapacam. Salt Lake citydeki İlk açılan Centucky Fired chikkeni gidip, osmanlı izini sürecem. Grand kanyondan aşaği tükürecem, holywood H harfine tırmanacam, San Fransisko rampalarında hoplamıyacam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...