KAPALI D SEGMENTİ 80-120 BİN TL ARAÇ BAKIYORUM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cihanakal61

Asfalt Kurutucu
57
30
ARKADAŞLAR MERHABA BU FİYATLARA PASSAT SUPERB MONDEO GİBİ SEÇENEKLERE BAKTIM. SİZİN DE GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM. ARACI SADECE BEN DEĞİL BABAM DA KULLANICAK. HEM SERİ HEM KONFORLU HEMDE YAKIT OLARAK UYGUN BİR ARAÇ BAKIYORUM FİYAT NE KADAR DÜŞÜK OLURSA O KADAR GÜZEL OLUR. BİR KAÇ PARÇA BOYADAN YANA SIKINTI OLMAZ ANCAK HASAR KAYITSIZ OLMASI TERCİHİM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

Iki aracta da DSG oldugu icin kesin alinmaz
Sorun cikariyor cok..Bes para etmez sanziman..Halbuki 4 ileri tork konvertorlu supper bir sanziman koysalar tadindan yenmezdi. Cok yakar ve gitmezdi, ama olsundu, sorunsuzdu ?!%^*&..Burada dayi oglu, amca oglu ve forumlarda dsg sorunu yasayan ama hayatinda dsg kullanmamis bir suru insan var..Ama cok sorunlu sanziman
Bir de dogus oto 45.000 tl masraf falan cikarir bence almayin
Arabayi 300.000 km ve 15 yil falan kullanacaksaniz tork konvertorlu bir arac alabilirsiniz..Malum DSG 250.000 km'yi gormuyor, hic gormemis oyle diyorlar
Amca oglu diyor, forumlarda diyorlar
Aferin la yola gelmişin

Hayırlı olsun... F30 kasa mı aldınız.. E90 mı ..
çok ilginç uygun denebilecek ilanlar oluyor, insan kışkulanıyor.. daha sonra bir inceleme yorumu yazarsanız iyi olur

Teşekkür ederim hocam F30 kasa aldık. Tabi dediğiniz gibi ygun denebilicek bu fiyattan aşağı araçlar da var genelde düşürülmüş km ler çok yorgun araçlar oluyor. Bilmediğiniz kendiniz görmediğiniz bir 320d ye inanmayın derim. Biz aracı bilerek aldık aracın km si 120000 de ancak arka koltuğuna kimse oturmadı bu zamana kadar o derece temiz ve düzgün kullanılmış bir araçtı. Bu emsalde başkasının 320d sini almazdım ama bildiğim araç olduğu için aldım. Tabi bu fiyatlarda çok dolu araç araç bulmak zor. Benim aracım şuan Technology paket üstünde de opsiyonları var. Ortanın bir tık üstü denebilicek durumda doluluk olarak. Dediğim gibi bilmediğiniz bir 320d yi almayın iyice araştırın öyle bakın derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...