İllaki değişiklik mi istiyorsunuz?Yine kredi çekin ama 10K değil,3-5k.Arabayı iyice geliştirin,yol tutmasını sağlayın çünkü ciddi emek harcadınız ona.Bir düşünün derim.Selamlar.
İllaki değişiklik mi istiyorsunuz?Yine kredi çekin ama 10K değil,3-5k.Arabayı iyice geliştirin,yol tutmasını sağlayın çünkü ciddi emek harcadınız ona.Bir düşünün derim.Selamlar.
Sana benim arabayi 32500 den birakirim![]()
Kardeş sakin ol iki dk.Öyle kredi çekip benzinli alıp yükleyeyim filan dersen bir elinde borcun, diğer elinde iş görmez yüklemesi yarım kalmış veya motoru patlamış arabayla kalakalırsın. Yakıt mevzusu da ayrı hikaye zaten. İyi paralar kazanana kadar araban götürebiliyorsa şükret devam et.
![]()
Eğer bindiğinde bu benim arabam iyi ki almışım diyorsan değiştirmeye değmez. O kadar emek verdin uğraştın biraz da sefasını sür.
Düşündüğünüz araç bana kalırsa güzel tercih hem opeli de tanıyorsunuz hele bir de dediğiniz gibi sunroof olursa tadından yenmez çok yakışıyor. Yakıt olarak bir ekstranız olmaz tek düşüneceğiniz şey aylık ödemesi olur. Yerinizde olsam ve ödeyebilcek bütçem olsa kararım yeni araç yönünde olurdu. Sizinle çok benzer durumdayım ancak aracım direkt kendimin olmadığı için kısıtlanıyorum , dışarıdan bir göz olarak değil halinizi anlayarak ve empati kurarak bu cevapları verdim inşallah gönlünüze göre bir karar verirsiniz işin sonundaKafamda yine corsa var , 2008 model corsa d sport , tek kapı , 1.3cdti motor , sorunsuzluk , sunroof ve daha kaliteli malzemeler , 1.7 ile güzel vakit geçirdim ama araba hiç yol tutmuyor benim gözümde en büyük eksisi bu , limitleri düşük ve limitten sonra saçmalıyo yani kamyonet sürdüğünüzü hissediyosunuz , iç malzeme kalitesi falan kötü ama tek güzel yani parçaları çok ucuz fakat çok arıza çıkarıyo ... kafam çok karışık
Sefasını süremiyorum şimdide turbo bozuldubakalım , turboyu yaptırınca debriyajda sıyırıcak sonra bronz debriyaj giricez , yakıt pompası revizyon istiyo falan falan
![]()
Iki rol yapacam diye şişirdin arabayi.. Normal stok haline cevir.. Tepe tepe bin...
Rol yapicağina yol yap.. Al kizlari antalyaya gotur... Ne bilim kartepeye tofu götür...
Bakalım ya satıcam yada daha çok yüklicemSenin aracın dumanı yeter hocam, özlersin boşver sağlam bi aracın var.![]()
Kardeş bak eğer sadece sen kullanıyorsan arabayı, 2005 Tigra'lara bak. 1.4 benzinli oluyorlar. Üstü açık orijinal arabadır. Göreceli olarak tek kötü yanı 2 kişilik olması. İç mekanı, sürüşü Corsa C ile aynı. Önü de kozmetik olarak astra ile aynı. Tanıdığın araç olduğu için sıkıntı çekmezsin. Stock halinin seni tatmin edeceğini düşünüyorum çünkü modelin üretim amacı keyif vermekHeh işte sıkıntı şurda , 1.7ye güvenip uzun yola gidemiyorum heran bişeyi bozulabilir ustam bile garanti vermiyo , beyin gider pompa gider yolda kalırsın diyo
daha demin turbom kırıldıbende öğrenciyim astra j aracımı sattım bi hafta oldu, bu haftada inşallah temiz bi 1.7 alıcam![]()
evin diğer aracı corsa d40 bin TL gibi muhteşem bir rakama 6,5 yaşında 120k kilometrede 90 bg'lik versiyon olan corsa d sattım. İyi rakama satmama rağmen keşke evdeki diğer aracı gerekirse ederinin altında satsaydım da corsa d dursaydı diyorum. Aracı çok çabuk özledim. Maddi durumunuzu çok zorlamayacaksa kesinlik corsa d'ye geçin derim. Hele ki şu anki corsa c aracınız kötü yol tutuyorsa corsa d bu açıdan müthiş keyif verecektir.
sinan honda alırım bakımı sen yapmazsan bozuşuruzemirr
öğrenci adamsın öyle swap filan uğraşma knk, git spor versiyon al
veya güzel temiz bir civic al bin, benzinli arabayla dolaşmak çok zor zaten dizele alışkın bir öğrencisin üstüne yüklü benzinle bırak gezmeyi kontak çeviremezsin1.5 civic al temizce bir LPG bakımlar sinanngarage..
![]()
eyw başkanEkli dosyayı görüntüle 1272
Geçmiş olsun kardeş.