KAPALI Değişiklik düşüncesi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan RYAN7R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RYAN7R

Özg
Panpa
4,160
29
Marka
Yok
Sahibinden de gezerken, yahu bu F10 520i lerin fiyati ne kadarmis diye bakarken uygun araclar buldum. Bizde 3 arac var ve artik ciddi ciddi 2 ye dusmeyi dusunuyoruz, cunku arabanin birisi yatar vaziyette, cok nadir kullaniliyor. Babamla konustum, 2 arabayi 1 arabaya cevirelim, cevirdigimize degecek bi araba olsun dedim, mantikli geldi:

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...temiz-kazasiz-5.20i-29.000-km-508045335/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...e-arabasi-gorun-ve-kacirmayin-486938793/detay

2 arabayi satinca(f20 1 ve golf 6) bu arabanin parasi cikiyor, acikcasi ekstrem kmler yapmadigimiz icin arabanin ne yaktigini dusunmuyoruz. Siz olsaniz boyle bir degisime girer miydiniz?

Aklima takilan tek sey bu arabadaki 2.0 dan devsirme N20 motorun herhangi bir sikintisi var mi? İyi niyete girsin diye borusanda bakim yaptirip oyulmak istemiyorum.
 
  • Beğeni
Tepkiler: hakikionur
Ya bu rakamlara çıkmışken bir eski kasa e180 lerde bulunursa ben onu tavsiye ederim, bir arkadaş yeni aldı o kasa e180 5.20 den daha güzel hissettirdi içinde beni
 
Bmw 1 + Golf satılıp 5 serisi almaya değer bana kalırsa
Güzel bir araç, çok sağlam bir motor var üzerinde o konuda şüphe etmeye gerek yok. ZF 8 ileri ile birleşince de güzel işler yapıyor
 
  • Beğeni
Tepkiler: RYAN7R

Bu mebyala çıkabiliyor isen, paranı saçma sapan aşırı pahalı dizel arabalara harcamamanı tavsiye ederim. Almanya'da elin adamı o arabalara 10 bin euro bağlamıyor. Almanların 10 bin euroyu bile çok gördüğü bu otomobillere biz tutup 40 bin euro verince biraz zoruma gidiyor. Ama çok fazla değer kaybedip durağan hale gelen kaliteli ve dayanıklı Atmosferik benzinli otomobiller bence alınabilcek en güzel modeller.
Unutmayınki en çok km yapan arabaların %80 ni atmosferik motolardır. 2000 lt motorun hakkı 136 beygirdir. fazlası zarar.
 
@İstanbulluu 50 bin hasar kaydı cok fazla, satmak epey zor olur. Ayrica ben arabayi alip 300 bin km binmem, en fazla 3-4 sene binilir, satilir. O yuzden Turkiye sartlarinda 1.6 motorun ustune cikmadan, tatminkar bir guc veren araba almak mantikli bir secim bence. Babamin hep hayali Mercedes E klasmaninda bir araca sahip olmakti, zaten emekli olmasina cok az kaldi, 62 yasinda kendisi, o iyi bir arabaya binmek istedigi icin aslinda kendi arabamdan feragat ediyorum desem yeri olur. Ayrica 3 araba ile ugrasmaktan cok sikildim. 2 arabayla bas etmesi daha kolay. Bi dusunsenize, bakim, lastik degisimi, vergisi, muaynesi, kaza yapinca tamiri, yikamasi, ... bide ablam turedi basima, evlendi gitti hala arabasinin islerini bana yikiyor. Benim icin olabildigince az araba daha iyi. Ha birde, dizele araba almanin mantigi yok zaten, ayda 100 lira cepten az cikacak diye arabaya bastan ekstra 50 bin verip yillik essek yukuyle ekstra vergi vermek sacma.
 
  • Beğeni
Tepkiler: İstanbullu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...