Artcar var İstanbul'da ,yerini bilmiyorumİçerenköy'de iyi bir yer var diye duymuştum. Adını hatırlayamadım, bulunca mesajı düzenleyeceğim.
Artcar var İstanbul'da ,yerini bilmiyorumİçerenköy'de iyi bir yer var diye duymuştum. Adını hatırlayamadım, bulunca mesajı düzenleyeceğim.
Mekanın adı Altınuç. Çok temiz işlerini gözümle gördüm. Bir ara kapısına kadar gittim ama yaptırmak bir türlü kısmet olmadı.İçerenköy'de iyi bir yer var diye duymuştum. Adını hatırlayamadım, bulunca mesajı düzenleyeceğim.
Sorduğum da 450 demişti üstelik suni deri idi. Bir de bostancı da dede'nin dediği yer de yari yarıya fiyat verince otomatik oraya kaydım. Orayı da araştırdım isleri kaliteli.400 lira gayet iyiymiş @Basri Amca bir bak istersen sen sormuş muydun ud’ye?
Dede tavsiye ettiyse iyidir muhtemelen. İyi bak focusa alıcam onu sanden.Sorduğum da 450 demişti üstelik suni deri idi. Bir de bostancı da dede'nin dediği yer de yari yarıya fiyat verince otomatik oraya kaydım. Orayı da araştırdım isleri kaliteli.
Ahahahahah senindir her zaman. A7 ayarlanırsa bu gün satışı 1 aya veririm direkt.Dede tavsiye ettiyse iyidir muhtemelen. İyi bak focusa alıcam onu sanden.