Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Tesla’nın en önemli modellerinden biri olan ve elektrik otomobil pazarında oldukça önemli bir yeri tutan Model S, makyaj operasyonundan geçti.
Tesla diğer otomobil üreticilerinden farklı bir otomobil üreticisi. Standart üreticilerin izlediği yolu izlemeyen Tesla, ilk olarak otomobilin iç mekanını bizlere sundu. Model S ve Model X’te uzun süredir bulunan tablet biçimindeki dikey bilgi eğlence sistemi yerini, Model 3 ve Model Y’de bulunan yatay versiyona geçiş yapmış. Tesla bu yeni ekranın 17 inç büyüklüğe sahip olduğunu ve ekranın 2200×1300 çözünürlük sahip olduğunu açıkladı. Ayrıca Tesla, sistemin geri bildirim hızını da artırdıklarını iddia ediyor.
TARTIŞILAN YENİ TESLA MODEL S DİREKSİYONU
Yenilenen Model S’teki en dikkat çeken ve tartışılan detay ise tabi ki uçak lövyesine benzer direksiyon oldu. Tesla’da ilk olarak ilk Roadster konseptinde gördüğümüz bu forma sahip direksiyon da üzerindeki tuşlar ile hala bilgi eğlence sisteminin ekranını kontrol edebilmek mümkün.
Tesla, Model Y...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım