Direksiyon Seti - Snopy V5H

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ardatunca

Profesör
103
30
Öncelikle merhaba arakdaşlar malum steam da bi süre önce yaz indirimi vardı ve herkes gibi bende nasiplendim ve Assetto Corsa yı bi kaç dlc siyle aldım fakat klavyeyle gerçekten oyun çok zorluyor, başlıkta okuduğunuz direksiyon setini düşünüyorum malum bütçe kısıtlı gönül isterdi bi g27-29 ama o kadar para veremem zaten bilgisayarımda o kadar üst düzeyde değil :D Sizden istediğim bu direksiyon setinin kullanan var mı tepkileri, tutuşu, çapı nasıldır bilgi verebilecek olan varsa sevinirim veya bu fiyatlara başka önerisi olan varsa onlarada açığım tabiki şimdiden teşekkürler..

Hocam eğer verebilirseniz 300 tl ye ikinci el dfgt alın asla pişman olmassınız ben de180 derece direksiyon seti aldım ve pişmanım hiç zevk almıyorum
Bahsettiğim ürün ;
http://www.sahibinden.com/ilan/ikin...suz-istanbul-ici-elden-teslim-463642586/detay
Sonuna kadar haklı. Eğer gerçekten oyunlardan zevk almak istiyorsanız alacağınız en düşük direksiyon seti DFGT. İkinciel almıştık bizde kaç yıl oldu hatırlamıyorum, bozması zor dayanıklı baya :D

Sakın ama sakın almayın snopy. Aynı hataya düşüp zamanında bende aldım 180° olmasını bırakın. Neredeyse klavyeden farkı yok. En son kısma getirmeden algılamıyor. El freni çoğu oyunda çalışmıyor. Alabiliyorsanız bütçeyi arttırp ikinci el temiz dfgr g27 bakmanızı tavsiye ederim. Eğer arttıramıyorsanız boşverin hiç almayın derim.

Hori Racing Wheel Apex adlı seti ikinci elde bulabilirsen öneririm gayet başarılı kuzenimde var ps4de kullanıyor hoşuma gitmişti

yorumlarınızı okudum arkadaşlar çok teşekkür ederim.. youtube de bi kaç video ile karşılaştım 180 derece direksiyon setini 360 derece yapma diye böyle bişey var mı, bu işe kalkışsak sağlıklı olur mu bu konu hakkında fikri olan varsa cevaplarsa sevinirim

ikinci el dfgt, ona çıkamıyorsanız en azından logitech momo almanız lazım. bu bütçelerde kesinlikle temiz ikinci el logitechten başkasını düşünmeyin bile

hocam dediğiniz direksiyon setine kendi il ve çevresine baktım eli yüzü düzgün var alırken nelere dikkat etmeliyim herhangi hassas noktası vs varmıdır bu direksiyonlarda
dediğiniz gibi pek yıpranmamış olursa iyi olur birde alırken bilgisayara takıp tüm tuşlarını deneyin mesela benim direksiyonu sıfır aldım şu an direksiyonu çevirince bağlantı kesiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...