Dizel artık hayal mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tesla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallahi ben de şimdiden öğretmeye başladım manuel kullanmayı. Yapamıyorum, edemiyorum, konforsuz falan anlamam. Otomatik araçların fiyatı ne halde görüyoruz. Eziyetsiz olmuyor bazı şeyler, öğrensin. Öğretmek ve alıştırmak için de elimden geleni yapıyorum.

Yahu zaten istanbulda Bayan şöförmü olunur. Günde kaç tane trafik kazasından kaçıyorum. Eşim benim yanımda oturur, kaç defa Ali ali diye şok geçirdi. Bende ona senmi araba kullanıcaksın diyorum. Keşke hiiç bulaşmasa.

Yahu zaten istanbulda Bayan şöförmü olunur. Günde kaç tane trafik kazasından kaçıyorum. Eşim benim yanımda oturur, kaç defa Ali ali diye şok geçirdi. Bende ona senmi araba kullanıcaksın diyorum. Keşke hiiç bulaşmasa.
Bayanların araba kullanabilmesi mevzusu biraz ilgiyle alakalı bir mevzu. Bayanların büyük çoğunluğu araba kullanmaya karşı sevgi ve ilgi duymadan, sadece ihtiyaç olarak gördükleri için bu işi yapıyor. Hal böyle olunca da sürücülüklerinde eksiklik çıkabiliyor. Ama otomobillere karşı gerçekten sevgi ve ilgi duyan, öğrenmeye bayağı meraklı, sırf kullanmayı sevdiği için otomobiliyle geziye çıkan tanıdığım bayan arkadaşlarım var. Onlar gerçekten iyi araba kullanıyor. Standart bir şoförden aşağı kalır yanları yok. Bu mevzu tamamen ilgin olmasıyla alakalı.

Annem manuelle uğraşmam 1-2-1-2 yapamam ben diyor babam da sapına kadar manuelci[emoji2]Annem sağolsun arabamız otomatik

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

valla haklısınız hocam hanımda araba kullansa dert kullanmasa ters. ters yönden gelip üstüne birde kornaya basınca ne var diye el kol yapanların ülkesi bura. millet artık hem suçlu hem güçlü. allahtan artık cam filmi serbestliği geliyor da 4 camıda en koyusundan kaplatacağım

Ben araba kullanmayı manuelde öğrenmeye çalışıyorum (trafiğe kapalı alanda) ama İstanbul trafiğinde stop ettirme korkusu illaki olur . Arkadan çalınacak kornalarda strese sokar helede bayan kullanicilarin trafikte nasıl muamele gorduklerini biliyoruz .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya kadinlar otomatigi zar zor kullaniyolar, manueli nasi sursunler? En mantiklisi bastan otomatik farkini verip otomatik kullandirmak, zaten manuelle yapacagi kazalar otomatik farkini cikartir. Ablam zamaninda manuelle basladi, 3 kere vurdu arabayi, otomatik aldik, nazar degmesin 4 yildir surtmesi dahi yok. Birde otomatigi neticede satarken daha fazla paraya satacaksiniz. Bastan otomatige yatiracak durumunuz varsa otomatigi her zaman oneririm. Ha mesela annemden ornek verirsek, otomatigi katiyen kullanamiyor, ha eminim babam gibi 60 indan sonra alissa otomatige manuelin yuzune bakmaz gene babam gibi.

Bu aralar sahibinden de dizel trend x focus'ları 60 bin TL ye görünce bir sevinç oluyor içimde.

Annem manuelle uğraşmam 1-2-1-2 yapamam ben diyor babam da sapına kadar manuelci[emoji2]Annem sağolsun arabamız otomatik

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Bizde de öyle ama araba manual. Annemle gurur duyuyorum. Babam alıştırdı artık problem yok ama hala otomatik istiyor annem.:) Panpa bu arada annen otomatikçi olmasa bile sen otomatikçisin. :) :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...