Dolara Bağlılığımızı Nasıl Giderebiliriz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Makroekonomi aldım, en basit şekilde açıkladım. Gidip profesöre sorsanız da farklı bir dille aynı cevabı verir.

Bu konuya dahil olasım yoktu ama bende bunu paylaşmaya gelmiştim :D
Ekonominin gidişatını olumlu hale getirecek potansiyele sahip bir kişi bence, ilgilenen varsa bunu da izleyebilir:

Bu adamı twitterda takip edenlerdenim. Her twitinin altına hocam ekonomi bakanı olun yazanlardan bide bu bi 10 bi 10 daha şakasını yapanlardan bıktım usandım. Sanki adam kpss yle bakan olacak :D

Daren Acemoğlu ulusların çöküşü kitabı hakkında acayip bir övgü vardı. Hemen ekledim listeye okuyalım bakalım.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu biraz dağılmış, eğer izlemeyen varsa şu videoları izleyebilir. Tavsiye ederim. Dolarla ilgili sorunuza cevap veremeyebilir fakat başlıkla konuşulan bazı önemli konulara değiniyor.

Konu biraz dağılmış, eğer izlemeyen varsa şu videoları izleyebilir. Tavsiye ederim. Dolarla ilgili sorunuza cevap veremeyebilir fakat başlıkla konuşulan bazı önemli konulara değiniyor.

İki videoyu da izleyen varsa ve beğendiyseniz şunu da izleyebilirsiniz

Ben bunu yeni farkettim, bazı noktalarda aynı şeyleri anlatmış fakat ekstra konular da var.

Youtube'da Atilla Yeşilada'nın analizlerini dinleyebilirsiniz. Özellikle Nevşin Mengü'yle DW'de yaptığı yayın genel gidişhat hakkında iyi bir fikir veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...