E5 kozyatagi carrefourun ordada var gocuk duzeltme yarin gidicem bende galiba resimlere gore tahmini fiyatim 600 700 civari
Abi ben de şimdi Pars oto göçük düzeltmeye arabanın fotolarını attım wp'den fiyat verecekler onu bekliyorum. İstersen sen de bir sor eli yüzü düzgün bir yere benziyor.E5 kozyatagi carrefourun ordada var gocuk duzeltme yarin gidicem bende galiba resimlere gore tahmini fiyatim 600 700 civari
Hocam göçükler boyanacak mı? Cam patlayınca arabanın içine su girdi mi?Bende arabayı servise bıraktım arka cam patladı komple cam takılacak tavanda'da göçükler var ne kadara patlar acaba
Teşekkürler hocam inşallah. Allah kimseye göstermesin.Çok geçmiş olsun... Sosyal medyada başka fotoğraflar gördüm de sizinki hafif atlatılmış gibi. Göçükçüler kolaylıkla halledebilirler, umarım fazla masraf çıkarmazlar.
Speed car dan mı bahsediyorsun abi?E5 kozyatagi carrefourun ordada var gocuk duzeltme yarin gidicem bende galiba resimlere gore tahmini fiyatim 600 700 civari
Göçüklerde boya kalkması yok arabanın camını kırıldığını görüyünce aracı apartman altına biryere çektım ustunu orttum hemen su girmedı öyleHocam göçükler boyanacak mı? Cam patlayınca arabanın içine su girdi mi?
Aynen speedy olabilir galiba ayni yer iste yikamaci lastikcisi olan genisce yer bi kere goturmustum guzeldi hala ayni adam varsa yarina ugrayacam onaSpeed car dan mı bahsediyorsun abi?
Teşekkürler hocamBüyük geçmiş olsun bu dolu çok nalet bişi arabalar için bende İstanbul'daki dolu yağışını duyunca arabanın üstüne bıranda serdim. İstanbuldaki hava olaylarının Bursayla arası aşağı yukarı 1 saat
Sağolun dediğiniz fiyat iyi inşallah piyasa artmamıştır.Hocam öncelikle geçmiş olsun 2013te ankaradaki doluda jetta 5 imize 300 e yakın ufak göçük için 1000 tl vermiştik