Valla ben çok almak istemiştim, Kocaeli'de bulup alamadım Zamanım da birden sıkıştı, aciliyetle GoodYear bulup almıştım. Çok memnun kaldım. Nokian'ın kış performansından şüphe etmem ama yaz performansını bilemiyorum. Ha, benim araba yavaş, lastikte çok yüksek performansa ihtiyaç yok, o yüzden sadece kış yeteneklerini düşünerek seçim yaptım. Ama arabanın asfaltta limitlerini denemeyeceksen Nokian yine de denenir. Hatta Nokian ile Uludağ, Kartepe filan da yapabilme ihtimalin olur.Hocam Nokian alıp denesem mi? CrossClimate mi diyorsun?
CrossClimate'ı yazın bayağı sağlam sıcaklarda Nissan QQ üzerinde deneyimledim. Gayet başarılı bir yaz lastiğiydi =). Benim GoodYear'dan fren konusunda biraz daha iyi. Kullanıcı deneyimlerinden duyduğum kadarıyla kışı da ağır koşullar olmadıkça geçiriyormuş. E daha ne olsun diyorum O yüzden İstanbul için bana en mantıklı seçenek o geliyor.
Bu arada, internette Nokian'ın TR distribütörü ile ilgili de çok şikayet okudum. Kolay kolay çıkmıyor ama eğer hatalı üretim çıkarsa ciddi pürüz çıkarıyorlarmış.