Merhaba arkadaslar ikinci bir araba bakarken bugun vw servisine gittim sigorta kasko ve yıllık bakımı için gun almaya.daha once yaklasık 1-1.5 yıl once yol bilgisayarında seyır haldeyken hata aracı p konumuna alıp terk edin diye uyarı aldım gecen seneki bakımda boyle bir hata verdiğini soylediğimde test sürüşüne cıktık gecişlerde herhangi bir sorun olmadıgını bilgisayara baglanınca hatayı gördüklerini soylediler ve bununla ilgili guncelleme bekliyoruz kaydınızı olusturduk biz size donus yaparız denildi ve 1 sene gecti aradan tabi garantisi de bitti .bugun servisde boyle boyle bir hata yasamıstım onunla ilgili kaydımın acıldıgı ve hatanın sebebini buldunuz mu diye sordugumda vites mekanızması değişmesi gerektiği soylediler ve her nedense kaydımın olusturulmadıgını sıstemde göremediklerini soylediler .sonuc olarak bu arıza actıgında aracım garanti kapsamındaydı ve şuan sadece iyi niyet garantisine giriyor.diyecegim şu ki birdaha dsg sanzıman alırmıyım almam önerir miyim önermem. Vw alırmıyım töbe . Aracım 2015 golf tdı dsg. Dsg den ne zaman sorun acacak diye beklerken bu bana süpriz oldu daha aracım 30 bın de .