3300 deniz bey
85000 km 2010 model Golf 6 1.6 TDI DSG kullandık.57000 de kavrama değişti iyi niyet garantisinden o kadar.Başka bir sıkıntı çıkarmadı.Şuanki aracımız da Golf 7 1.6 TDI DSG.19200 küsür kmde.Şu ana kadar sorun çıkarmadı.Ama DSG sorun çıkarmıyo diyemeyiz.Babamın arkadaşının Jetta'sında 71 binde şanzıman komple değişti.12500 de başladı 1,2 tsi da titreme, bende adama sattırdım. çünkü yeni evli ve çoçuk bekliyordu. Kırmızı Daica Stepway aldı. 1,5 dci manual. Seninde satma vaktin gelmiş. Her yola cıktığında gerilim filmi izliyormuş gibi hissetmene gerek yok.
3300 km deki aracı satmaya gönlümüz el vermiyor araç 4 yıl garantili12500 de başladı 1,2 tsi da titreme, bende adama sattırdım. çünkü yeni evli ve çoçuk bekliyordu. Kırmızı Daica Stepway aldı. 1,5 dci manual. Seninde satma vaktin gelmiş. Her yola cıktığında gerilim filmi izliyormuş gibi hissetmene gerek yok.
3300 km deki aracı satmaya gönlümüz el vermiyor araç 4 yıl garantili
Geçen sen aldık. 3 parça boya varAldığın paradan daha pahalısına satarsın.
1 senede 3300 km.Maşallah.Ne kadar az yapmışsınızBu ay 3200 km yaptık bizGeçen sen aldık. 3 parça boya var
1 senede 3300 km.Maşallah.Ne kadar az yapmışsınızBu ay 3200 km yaptık biz
3200 km 3 parça boyaya takildim. Alir almaz arabayami carptilar
Az yapıyoz işte panpa1 senede 3300 km.Maşallah.Ne kadar az yapmışsınızBu ay 3200 km yaptık biz
Mertcan açıklama bekliyoruz
Park halinde biri sürttü. Daha sonra gene park halinde bayan sürücü geri geri yanaşırken sürttü. Birde garajda ufak bir sürtme oldu. Garajdaki hariç ufak boyalar ama garajdaki macun ister öyle duruyor rötüşlü3200 km 3 parça boyaya takildim. Alir almaz arabayami carptilar
D1 konumunda gaza basınca titreme yapıyor gibime geldi. Bu şekilde.Nasıl bir titreme? Biraz daha detaylı anlatır mısınız? Olay nasıl cereyan ediyor,tam yaşadığınızı anlatır mısınız yardımcı olmaya çalışayım?
Değişik bir taktik Herkese cevapları için teşekkürler.1 TL koy sert plastik zemine ( vites kolu yanı vs.) anlarsın titreyip titremediğini
Motor soğukken titrer, D1 de titremesi önemli değil. Kavrama 1-2 arasında titretiyor ise bir aşınma söz konusu olabilir.