Bence biraz fazla dinleyip, hissetmeye çalışıyorsunuz. Kavramada sorun olsa d1 den ziyade 2 den 3 e yada 3 ten 2 ye 2 den 1 e geçişlerde size baya hissettirir. Aa kesin gitmiş dersiniz. Benim tavsiyem biraz daha az dinleyerek sürün derim.D1 konumunda gaza basınca titreme yapıyor gibime geldi. Bu şekilde.
Kafaya takmayacağım@Mertcan araba daha 3k km de. Ayrıca yeni nesil DSG lerden henüz sorun duymadım. Sıkıntı yoktur kavramada. Dert etme bence.
titremeyi falan geçtim de ehliyet var mı ehliyet??Kafaya takmayacağım
Sen neden hep benle uğrasıyorsun ? Bir her konuya mesaj atar der bir ehliyet varmı der Ehliyet olmasına gerek yok bana kalırsa anlamak için. Sürücü ile diyolog halinde olmak yetiyor.titremeyi falan geçtim de ehliyet var mı ehliyet??
haha alındın mı sen çocuğum yaa O yaşlarda yetiyor gibi gelir zaten. Eğitim psikolojisinde biz buna; "Ergen Benmerkezciliği" diyoruz.Sen neden hep benle uğrasıyorsun ?
Burda bilgi alışverişi yapıyoruz. Sohbet ediyoruz. Yaş olayını neden sorun ediyorsun ? Dalga geçmende senin zeka yaşında sıkıntı olduğunu gösteriyor zaten. @Berkinka hocam arkadaş müdale istiyorhaha alındın mı sen çocuğum yaa O yaşlarda yetiyor gibi gelir zaten. Eğitim psikolojisinde biz buna; "Ergen Benmerkezciliği" diyoruz.
haddini bil çocuk! Ciddiye almadım ama ileriye gitme. Ne müdahalesi ne saçmalıyorsun. Ortada forum kuralları dışında bir durum mu var. He müdahele gerekiyorsa sana etmeli. her yazının altından bit yeniği gibi çıkman beni rahatsız ediyor mesela. 20 yıllık şoformüş gibi tavırlar daha ehliyetin yok. Sohbette kalır, forumda nesli tükenir dedim ama olmadı.Burda bilgi alışverişi yapıyoruz. Sohbet ediyoruz. Yaş olayını neden sorun ediyorsun ? Dalga geçmende senin zeka yaşında sıkıntı olduğunu gösteriyor zaten. @Berkinka hocam arkadaş müdale istiyo
Sanane kardeşim yorumlarımdan. Kuralların dışına çıkmadığım sürece istediğim gibi yazarım. Benim gibi başka insanlarda var burda. Sende git istediğin gibi yaz.haddini bil çocuk! Ciddiye almadım ama ileriye gitme. Ne müdahalesi ne saçmalıyorsun. Ortada forum kuralları dışında bir durum mu var. He müdahele gerekiyorsa sana etmeli. her yazının altından bit yeniği gibi çıkman beni rahatsız ediyor mesela. 20 yıllık şoformüş gibi tavırlar daha ehliyetin yok. Sohbette kalır, forumda nesli tükenir dedim ama olmadı.
Haddini bil çocuk söyleminiz çok kaba olmuş. Burası özgür bir forum. Adam trollük yapmıyor, saygısızlık etmiyor neden yazmasın. Sadece fikrini belirtiyor. Ayrıca bu forumda yaş olayina da pek bakıldığıni düşünmüyorum. Bakılsaydı belkide samimi bir ortam olmazdı.haddini bil çocuk! Ciddiye almadım ama ileriye gitme. Ne müdahalesi ne saçmalıyorsun. Ortada forum kuralları dışında bir durum mu var. He müdahele gerekiyorsa sana etmeli. her yazının altından bit yeniği gibi çıkman beni rahatsız ediyor mesela. 20 yıllık şoformüş gibi tavırlar daha ehliyetin yok. Sohbette kalır, forumda nesli tükenir dedim ama olmadı.
Davranışlarınızdan kimin çocuk olduğunu anlayamadım, lakin tanımadığınız kişilerle daha *Düzgün* bir üslup ile konuşursanız kendim ve forumdaşlarım adına mutlu olurum. İyi forumlar...haddini bil çocuk! Ciddiye almadım ama ileriye gitme. Ne müdahalesi ne saçmalıyorsun. Ortada forum kuralları dışında bir durum mu var. He müdahele gerekiyorsa sana etmeli. her yazının altından bit yeniği gibi çıkman beni rahatsız ediyor mesela. 20 yıllık şoformüş gibi tavırlar daha ehliyetin yok. Sohbette kalır, forumda nesli tükenir dedim ama olmadı.
haha alındın mı sen çocuğum yaa O yaşlarda yetiyor gibi gelir zaten. Eğitim psikolojisinde biz buna; "Ergen Benmerkezciliği" diyoruz.