96 model e34 techno violet var farlarını sordugunuz arabaŞu an ne var sizde?
96 model e34 techno violet var farlarını sordugunuz arabaŞu an ne var sizde?
Valla helal olsun inşallah en kısa zamanda teste çıkarda gözümüz gönlümüz şenlenir96 model e34 techno violet var farlarını sordugunuz araba
e38 genel olarak arabadan anlayan herkesin hasta oldugu ama cesaret edemediği bir araba bende alırken cesaret hapı yutup almıştım ama binerkende araba düzgün oldugu için hiç üzmedi birtek 6 ayda 880 tl verdiğim vergi gücüme gidiyorduHepsine maşaallah.. Fakat Bmw tarihinde e38 7 serisinin kasasında başka hiç bir kasaya böyle iç geçirerek bakmamışımdır. Açık ara muazzam bir araba.
Vergiler hepimizin gücüne gidiyor maalesef. Fakat 2.el bir e38 alıp onunla ilgilenecek maddi ve manevi fırsatım olabilse kesinlikle üşenmez ve kaçınmazdım. Böyle fırsatı ve imkanı olan ( tıpkı sizin gibi ) insanların kesinlikle bu araçlara sahip olmasından yanayım. Ciddi anlamda elit ve çekici duruyor e38.e38 genel olarak arabadan anlayan herkesin hasta oldugu ama cesaret edemediği bir araba bende alırken cesaret hapı yutup almıştım ama binerkende araba düzgün oldugu için hiç üzmedi birtek 6 ayda 880 tl verdiğim vergi gücüme gidiyordu
İlgi meselesi işte. Maşaallah diyelim, umarım ileride daha geniş imkanlarınız da oluracıkcası cokta bi imkanım maddi durumum yok özel bi şirkette maaşla çalışıyorum aldıgım arabalarda cogu vag gurubu arabanın yarısından bile daha az paralarda
yok araba olayı artık bende hastalık boyutunuda geçti geçen gün söylemesi ayıp kot beğendim kendime göre güzel bi kottu 150 tl para vermek çok geldi o paraya gittim e34'e orjinal kapı kolu alt lastiği aldım daha mutlu oldum
2008 den beri bindiğim araçları koydum aşşağı yukarı 10 sene oluyor bu zamana kadar e34 e36 e38 e39 e46 e87 araçlara bindim şu anda ailede f10 ve f20 var içimde kalan sadece bir araba var oda e31 840ci allah kısmet ederse ileride onu alırsam satıcam e34üHer konuya yazıp aynı şeyleri tekrarlamak istemiyorum ama şimdi daha bi hayret ettim bu kadar temiz arabaları nasıl buluyorsunuz yahuBu kadar araç değiştirmenizde ticari bir sebep var mı merak ettim ?
teşekkür ederimMaşallah demekten öte bir şey aklıma gelmiyor sanırım ciddi bir bimmer'la karşı karşıyayızŞaka bir yana araçların kondisyonu iyi gerçekten bizde de Facelift 318i E46 var dediğiniz gibi çoğu VAG grubu araçtan ucuz ama işte yıllarca kendimizi nasıl şartladıysak BMW şöyle pahalı böyle pahalı diye.
Ayrıca yine dediğiniz gibi BMW'lerin piyasasını ve temizliği genellikle donanım, sunroof ve otomatik şanzıman belirliyor.