Dur dur büyüyü bozma benzinli 3.16 i bmwden geldim ben buralara :d
c elyse daha güzel özellikle makyajlısı bence çok başarılı

Dur dur büyüyü bozma benzinli 3.16 i bmwden geldim ben buralara :d
c elyse daha güzel özellikle makyajlısı bence çok başarılı
Dünyanın en güzel arabası pejo 301 dir başlığı değiştirebiliyor muyuzYalnız gelinen nokta hakikaten çok garip![]()
Abi Türkiye'de yakıt herşeydir. BMW kullanan adam ne hallerdeDünyanın en güzel arabası pejo 301 dir başlığı değiştirebiliyor muyuz![]()
Fön makinası ile çizik üzerini ısıtarak çiziği yayıyorlar, sonrasında partlatıcı cila vb. ürün sürerek göze daha az batan hale getiriyorlar.
Ben hiç denemedim ancak denebilir.
Unutmadan bende +1 liyorum kayısıyı ehehehe
Fön makinasını deniyemedim.ama tatil yeni bitti inşallah eylül sonuna doğru deniyeceğimDeneme şansın olmadı mı?
Emre hergün kargo gözlüyorum ne gelen var ne giden... Sana geldi mi kayısılar![]()
@dthhasan nın dediği gibi maalesef biraz kurtlu çıktı ama gönderdi çok teşekkür ederim tekrar..Deneme şansın olmadı mı?
Emre hergün kargo gözlüyorum ne gelen var ne giden... Sana geldi mi kayısılar![]()
Fön makinasını deniyemedim.ama tatil yeni bitti inşallah eylül sonuna doğru deniyeceğim
Emre sildir adres yazdı ona gönderdim onun dışında kimse adres yazmadı ama bu seneki mahsul kötüymüş açıp bakmışlar hep kurtlu onu yıkayıp iyice güneşe koymak lazımmış.yani kargoda kötü bir şaka çıkabiliyor ne yazıkki
Düzgün mahsül bulayım ama söz.bu arads bugün nerdeyse 130 oldu pejo metalik renkle falanBen latife peşindeyim.Senin iyi niyetin yeter.
Kmden dolayı sat sat sat diyecem de diyemiyorum işte
Vardır bir hayır.Kmden dolayı sat sat sat diyecem de diyemiyorum işte![]()
O zamanlar sayıyla gönderdim.ama kurtlu çıktı ne yazıkki.Kayısı hediyesi devam ediyor mu?![]()
Fransada Satışı Yok.Peugeotun Fransa Sitesinden Baktım.Ucuz Butçeli Otomobilleri Tercih edilen ülkelere yolluyorlarBildiğim kadarıyla 301 (Celysee, Linea vs.de olduğu gibi)'in Avrupa'da satışı yok. Türkiye, Rusya gibi ülkelerde satılıyor.
Avrupada ispanya ve portekizde bol miktarda var.Fransada Satışı Yok.Peugeotun Fransa Sitesinden Baktım.Ucuz Butçeli Otomobilleri Tercih edilen ülkelere yolluyorlar
Oralarda ucuz yerler.İspanya ekonomik anlamda son yıllarda kötüAvrupada ispanya ve portekizde bol miktarda var.