1- gerçekten bütün alfa'lar fransız arabaları gibi böyle enteresan arızalar çıkarıyor mu yoksa tamamen bakım durumuyla mı alakalı?
2- fotoğraftaki tüketimi yakalama ihtimali gerçekten var mı? Varsa hangi koşullarda?
3- şöyle hız sabitleyicili filan ve temiz kullanılmış benzinli bir modelini önerir misiniz?
1- bendeki sorun çıkardı ama yinede seviyordum1- gerçekten bütün alfa'lar fransız arabaları gibi böyle enteresan arızalar çıkarıyor mu yoksa tamamen bakım durumuyla mı alakalı?
2- fotoğraftaki tüketimi yakalama ihtimali gerçekten var mı? Varsa hangi koşullarda?
3- şöyle hız sabitleyicili filan ve temiz kullanılmış benzinli bir modelini önerir misiniz?
Aksini iddia edene ceza yoksa ben yönetime itiraz etmek istiyorumDünyanın her konuda en iyi arabası yaklaşık 1.5 ay önce noter huzurundaki oylama ile Megane 2 HB seçildi malesef geç kaldınız
Ya makyajlısı bana çok agresif geliyordu birde makyajlısında varyantördü sanırım sorunu çözmek için 15 beygir düşürmüşlerdi gücünü.ben alırsam yine bundan alırım ah temiz yürekli bir usta bulsam hiç düşünmem .işin kötü yanı sanırım önden çarpışma testinde 18 de 3 puan almış yandan testte 18 de 16 almış o yüzden genel puanı 3 yıldızda kalmış biraz ürküten bir araba.ahahaha iyi güldüm.
Neyse 147leri kendi 156mdan çok sevdiğim doğrudur. Ama bu kasaları değil mk2leri seviyorum bunların ön taraf tipsiz geliyor
1 sene 3 aydır 156 sahibiyim. Dediğiniz gibi kaputta camlarda bagajda sorun yaşamadım ama merkezi kilitle ilgili sorun yaşadım. Kilitlemiyordu, onda da bagaj bağlantı yerinden geçen kablolarda kopukluk oluşmuş, o yüzden bagajı kapatmıyormuş haliyle kapıları da kapatmıyormuş
Onun haricinde bahsettiğiniz şekilde hiç bir sıkıntı yaşamadım. Lpg'den kaynaklı sıkıntım oldu onu da hallettik. Sorunsuz takılıyoruz
benim araba da boş. cruise control falan yok ama seviyorum ondaki yol tutuş ve performansına hastayım )
Edit: jantlarımız aynı, alfalardaki en sevdiğim jant kesinlikle bu
yalnız sadece 1.5dci olan versiyonları ödülü alabildi xdDünyanın her konuda en iyi arabası yaklaşık 1.5 ay önce noter huzurundaki oylama ile Megane 2 HB seçildi malesef geç kaldınız
Ya makyajlısı bana çok agresif geliyordu birde makyajlısında varyantördü sanırım sorunu çözmek için 15 beygir düşürmüşlerdi gücünü.ben alırsam yine bundan alırım ah temiz yürekli bir usta bulsam hiç düşünmem .işin kötü yanı sanırım önden çarpışma testinde 18 de 3 puan almış yandan testte 18 de 16 almış o yüzden genel puanı 3 yıldızda kalmış biraz ürküten bir araba.
Yaklaşık bir ay önce bu konuyu forum yetkilileri ile konuştum fakat beni dalgaya aldılar ve bunu Forum kurallarının 5.Maddesini çiğneyerek yaptılar bu konuyu yargıya taşımayı düşünüyorum(Not:Kanıt eklenmiştir)Aksini iddia edene ceza yoksa ben yönetime itiraz etmek istiyorum
Dsg çözümü manuel kullanmaksa onu saymıyorum ben ve buna da itiraz ediyorum :/varyatörsüz modelleri 2008 sonrası diye biliyorum, çok az var piyasada. mk2lerin de çoğu varyatörlü yani 120hp.
Sorun değil onun da çözümü var artık dsgnin bile çözümü bulundu varyatör nedir
güvenlik konusunu hiç araştırmadım da 4 diskle birlikte frenler oldukça fazla güven veriyor çok sert geliyor hatta frenleri bana
airbagler de dolu
Kanıta tıklayamıyorumYaklaşık bir ay önce bu konuyu forum yetkilileri ile konuştum fakat beni dalgaya aldılar ve bunu Forum kurallarının 5.Maddesini çiğneyerek yaptılar bu konuyu yargıya taşımayı düşünüyorum(Not:Kanıt eklenmiştir)
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Dsg çözümü manuel kullanmaksa onu saymıyorum ben ve buna da itiraz ediyorum :/
Ben 15450 ye alıp 19 a satmıştım şimdilerde hemen hemen denkleri 30 bin lira.ya mesela şöför güneşliği düşüyordu sürekli yan aynaların elektirik kablosu bozuluyordu .hava yağmurluysa süspansiyondan baya ses geliyordu (bundan alfa forumlarında herkes şikayetçi).ama yinede arabayı görmeden uyumuyordum seviyordum sizinki üst model ama ben yinede alıcak olsam direk bunu alırım hatta sattığım sahibine mesaj attım şimdi.şşşşş karıştırmayalım orayı
alfa candır, ama al sat vs düşünmüyorsanız
satımı zor. saçma sapan arabaların piyasası uçarken alfa piyasası yerinde sayıyor..
Korkarım yakında şahin doğan fiyatları bizi geçcek
Ben 15450 ye alıp 19 a satmıştım şimdilerde hemen hemen denkleri 30 bin lira.ya mesela şöför güneşliği düşüyordu sürekli yan aynaların elektirik kablosu bozuluyordu .hava yağmurluysa süspansiyondan baya ses geliyordu (bundan alfa forumlarında herkes şikayetçi).ama yinede arabayı görmeden uyumuyordum seviyordum sizinki üst model ama ben yinede alıcak olsam direk bunu alırım hatta sattığım sahibine mesaj attım şimdi.
Haa bide benzin deposu çatlamıştı
Ah alfa ah evli olmasam kaçırmazdım seniEkli dosyayı görüntüle 15580 Ekli dosyayı görüntüle 15581 Ekli dosyayı görüntüle 15582 Ekli dosyayı görüntüle 15583 Ekli dosyayı görüntüle 15584 Ekli dosyayı görüntüle 15585 Ekli dosyayı görüntüle 15586 Ekli dosyayı görüntüle 15587 Ekli dosyayı görüntüle 15588 Ekli dosyayı görüntüle 15589 Evet dünyanın en..... sı bu tabiri çok kullandığımı biliyorum ama neyse.istanbul nasyonel oto galeriden cebimdeki son parayla noter ücreti dahil 15.450 liraya aldığım arabamı anlatmak istiyorum.gerçekten kült bir araba almak(e36) için çıktığım yolda karşıma çıkan bu arabayı aldım.tam bir alfa derler ya işte tam bir alfa en boş en özelliksiz olanı bile olsa beni tatmin etmişti.plakaları bilerek kapattım sahibi arkadaşım belki rahatsız olur .sanırım 7 ay bindim 3 kere yolda kaldım.kaput altında yazan performans aracı olduğu için her 1000 km de 0.2 litreye kadar yağ kaybı normaldir uyarısını hep garip buluyordum.ama 10 bin bakımını gelene kadar en az 3-4 litre yağ ekliyordum yağ hep taze kalıyordu .bazen kaputu açılmazdı bazen camları kapanmazdı bagaja arka koltuktan erişiyordum ama arkadaşlarımın 55-60 binlik jettalarından daha çok ilgi çekerdi.neyse fotoları ekliyim.merak ettiğiniz varsa hatırladığım kadar tecrübelerimi anlatırım.
Reyiz yapma ortalık karışık zatenAh alfa ah evli olmasam kaçırmazdım seni
Seninki okunmus bence resimdeki arabanin kirmizisinda birgun basarken elimde vites topuzu kalmistihocam sen o mesajı geri sil
Araba kozmetik olarak iyi duruyor ama saçma sapan bi sürü sıkıntı çıkarmış size, sizden öncesi araştırılsın meclise soru önergesi verilsin
Ben hiç birini yaşamadım şükür yaşamam da inşallah