Ben niye daha evvel almamışım ki? Konfor yol tutuş donanım güvenlik her anlamda kangoonun içinden geçer. Çok uzun uzun anlatılacak bişeyi yok. İlk SUV deneyimim. Benim arabam buymuş. Kozmetik olarak çok temiz sayılmaz. Kaputu macun dolu
2013 model
1.5 dci 110bg 6 ileri
Ambiance paket
294.000 de
1 sol ön çamurluk değişen
Tavan hariç boya
Motor mekanik 4x4 sorunsuz
355.000-TL ye ailemize hayırlı olsun.
Aldığım arkadaşın çektiği birkaç kareyi ekleyeyim. İlk iş olarak Kayışlar ve tüm sıvılar değişti. Devirdaim vs hepsi yeni. Cumartesi günü de frenlerine bakacağız. Motor kulakları akslar ön takım değişmesi gerekenler değişecek. Bakalım ne masraf olur. En azından değer harcayacağım para. Araba çok eğlenceli arkadaşlar
İlk denemeyi köydeki evimizin atık su bağlantısı için b.k borusu taşıyarak yaptım
Taşımaya gözleri kesmemiş ben olaya dahil oldum. Bu günde öğlen arasında bir miktar çamura bulandım. Bazı arabalar temizken bazıları ise kirliyken göze daha hoş geliyor 

2013 model
1.5 dci 110bg 6 ileri
Ambiance paket
294.000 de
1 sol ön çamurluk değişen
Tavan hariç boya
Motor mekanik 4x4 sorunsuz
355.000-TL ye ailemize hayırlı olsun.
Aldığım arkadaşın çektiği birkaç kareyi ekleyeyim. İlk iş olarak Kayışlar ve tüm sıvılar değişti. Devirdaim vs hepsi yeni. Cumartesi günü de frenlerine bakacağız. Motor kulakları akslar ön takım değişmesi gerekenler değişecek. Bakalım ne masraf olur. En azından değer harcayacağım para. Araba çok eğlenceli arkadaşlar

İlk denemeyi köydeki evimizin atık su bağlantısı için b.k borusu taşıyarak yaptım