Egea gençler ralli kupası. ve daha sert bi hayal kırıklığı :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu paralara sahip olsam öncelikle kendime hevesimi alacağım güzel bir araba alırım (e36 büyük ihtimalle) dağ yollarında gazlarım. Zaten gençlerin keşfedilmesi sağlanmak değil mi amaç, katılımın ucuz olması gerektiğini düşünüyorum ki ciddi anlamda iyi olup geri planda kalanlar ortaya çıksınlar.
boşver :D geceleri dediğin gibi dağ-orman yolları resmen tapulu malımız :) kimseye zararımız da yok zararımız kendimize :D

Bu paralara sahip olsam öncelikle kendime hevesimi alacağım güzel bir araba alırım (e36 büyük ihtimalle) dağ yollarında gazlarım. Zaten gençlerin keşfedilmesi sağlanmak değil mi amaç, katılımın ucuz olması gerektiğini düşünüyorum ki ciddi anlamda iyi olup geri planda kalanlar ortaya çıksınlar.
Zaten katılım ücreti + yarış zamanı boyunca oluşabilecek muhtemel masrafların maliyeti düşünüldüğünde ya sponsoru olanlara ya da anadan babadan zengin olan genç delikanlılara göre bir etkinlik olduğu aşikar. Markayı eleştirmiyorum ama gerçekte bu yönde. Yani sponsorsuz genç bir delikanlı olarak bu etkinliğe katılabilmen için ' şirketin muhasebesine uğra sana 60-70 bin lira versinler oğlum ' diyecek bir babaya ihtiyaç var :D

Yalnız ben de dün akşam yaşımı küçük işaretleyip başvuru formu doldurdum, ve göndere tıkladım. Amacım ekstradan bir koşul falan varsa onun bildirisini göreyim diyeydi:)

Şimdi beni ararlarsa, "abi hem eşşek kadarım, hem de param yok" demek zorunda kalacağım:P

Zaten katılım ücreti + yarış zamanı boyunca oluşabilecek muhtemel masrafların maliyeti düşünüldüğünde ya sponsoru olanlara ya da anadan babadan zengin olan genç delikanlılara göre bir etkinlik olduğu aşikar. Markayı eleştirmiyorum ama gerçekte bu yönde. Yani sponsorsuz genç bir delikanlı olarak bu etkinliğe katılabilmen için ' şirketin muhasebesine uğra sana 60-70 bin lira versinler oğlum ' diyecek bir babaya ihtiyaç var :D
keşke biri çıksa Rockefeller ailesinin aslında gizli varislerindensin deyip şöle bi 400-500 mn dolar koysa hesabıma :D fazlasında gözüm yok :D ben de ağaoğlu parodi sayfası gibi :D wrc ye katılamayınca WRC yi satın aldım falan :D

Yabancıya, Avrupalıya, Amerikalıya para değil bu... adamların motorsporları kültürleri var... ufak tedek sponsorluklar, biraz aile desteği ile gayet makul gelir seviyesinde bir ailenin çocuğu bile için harcayabileceği bir para.. zaten olay sadece para harcamak değil, belki bir kariyer, belki bambaşka olanaklara kapı açacak sosyal bir faaliyet olarak bakıyorlar bu işe oralarda ...

Bizim için para tabi... yakıt, yedek parça, otomobil üretim ve vergi maliyerleri binip, ailelerin alım gücü kısıtlanıp, birde kültürel olarak pek destek görmeyen bir faaliyet olunca böyle ağız açık kalıyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...