Eyvallah kralŞöyle bir konum var kendi ehliyet sürecimi anlatmıştım. Ne kadar yardımcı olur bilemem ama buyur![]()

Eyvallah kralŞöyle bir konum var kendi ehliyet sürecimi anlatmıştım. Ne kadar yardımcı olur bilemem ama buyur![]()
Gerçekleri olduğu gibi aktarmakta suç olmuş, bundan sonra döşüyorum yalan yanlış kurguları.Konuşma şeklin ve tanımlamaların çok ciddiyetsizce bence bu forumda daha olgun hareketlerde bulunan bi kitle var diye düşünüyorum. Gözetmen arkadaşlardan birinin “manita” dediğin kişiyşe mesajlaşma macerası ve ortalama 10dakika süren bir sınavda arkada uyuduğunu söylediğin bir diğer gözetmen :/ Yevmiye için gelen memur tayfa yakıştırman. Toplumun sürücü olmak için geçtiği rotaya ve bakış açısındaki sadece o an sınav geçme düşüncesi sonrası trafikte yaşananlar şaşırtmıyor.
Bir yanda öğrencinin Umudu-Hayalleri-Sınav harcı ...Gerçekleri olduğu gibi aktarmakta suç olmuş, bundan sonra döşüyorum yalan yanlış kurguları.
Forum olgun fakat düşündüğün kadar ciddi değil, sadece duyar yemekten sıkıldığı için kimse içinden geçenleri istediği şekilde yazmıyor, beni de baydınız aralarına katılacağım.Üniversite ortamında çok var bu duyar olayı, o gençlerin abileri babaları sizler olmalısınız; saygılarımı sunmuyorum çünkü çocuklarınız da bayıyor.
Üstteki bir memur abimin söylediğine göre on iki saat için iyi para veriliyormuş. Ben olsam hiç düşünmem giderim, keşke bizimkiler de gitse; para lazım bu vakitte, ülkenin hali harap. İşini doğru yapan adamın alnından öperim, fakat kıl insan çok. İdealist d*********r (nasıl verdim sansürün beline, yanlış anlaşılmaz inşallah.) dediğim onlar, durumu kurtarmayıp kuralcı davrananlar; gıcıklık başka bir şey değil, madalya takacaklar sanki. Gördüğümüz duyduğumuz olaylardan o da ha, heybeden hikaye yazmıyoruz anlatsak uzun sürer şimdi.
İki buçuk sene oldu çok net hatırlamasam da benim kurulumdaki hocalar tatlı insanlardı. Kendilerine bir şey dediğim yok, sadece olanı anlattım. Sınav 30 dakika bu arada.
Toplumun sürücü olarak geçtiği rotada kimse bir şey öğrenmiyor merak etmeyin. Sürücü kursu hocalarının bile bir çoğu sürücülükten bihaber. Bana hiçbir şey katmadı aldığım eğitim, zaten bildiğim şeylerdi. Hiç bilmeyen birine de teorik bilgiden başka bir şey katmaz. Türkiye trafiği kurallara göre değil senaryolara göre şekilleniyor, önce kendini sonra durumu kurtarmak için hareket etmek lazım. Kuralcı bir adam olarak iki buçuk senedir aktif bir şekilde araç kullanıyorum, kullanmadığım araçlar var fakat kullanamayacağım araç yok; dürüst olmak gerekirse şu ana kadar trafikte yaptığım hareketlerin on tanesinden belki de beşi kuralların dışındaydı fakat ne birilerini tedirgin ettim ne de bir korna veya selektör yedim şu vakte kadar, yaya geçidinde yayalara yol verilmesi için girdiğim şiddetli aksiyonlar hariç hiç bir tartışmaya da girmedim. Evet, kuralların dışına çıktım fakat durumu kurtardım. Günün sonunda herkes mutlu.
İçerikten faydayı sağlayıp çekilmek lazım, böyle hem beni hem kendinizi yoruyorsunuz. Her yediğim duyardan sonra denizleri tuzlamak için ağlayan hamsiler gibi yatağımda ağlıyorum. Yirmi bir yaşındayım bırakın da çıkma teklifimi reddeden kızlar ağlatsın beni, zaten gençlerin umudu sıfırı tüketmiş bir de duyar yedirip şişirmeyin.![]()
Salsınlar bence. Öğrenemeyen adam zaten öğrenemiyor.Bir yanda öğrencinin Umudu-Hayalleri-Sınav harcı ...
Diğer bir yanda yönetmelik , kurul , müfettişler ...
Ne yapsın bu öğretmenler !
Rahat olsalar , ehliyeti kasaptan mı aldınız diyeceğimiz bir sürü insan yollara çıkıyor . Sıkı olsalar idealist oluyorlar![]()
Üzdü ama sıkma canını. Bir sonraki sefer muhakkak yaparsın. Bu başlıkta da daha önce demiştim park mevzusu en sıkıntılı konu. Diğerleri her türlü hallediliyor ama park konusunda ciddi arıza çıkarıyorlar. Kusursuza yakın parklarda bile en ufak hatada tolerans göstermeyebiliyorlar. Oysa park konusu zaten hata yaparak, sürekli tekrar ederek zaman içinde kusursuzlaştırılabilecek bir tecrübe. Tüm eğitmenler lütfen şahsi algılamasın ama park konusunda bu derece kılı kırk yarmalarının ve en ufak hatada bırakmalarının sebebinin 2.defa sınava girsinler de tekrar ücret ödesinler anlayışından olduğunu düşünüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 30481
Fakat Güzel Kaldık... o kadar hatasız kullanan insana 1-2 milimetre için komisyon başkanı ile komisyon üyesi birbirine girsin sonuç komisyon başkanının ısrarına rağmen tolerans kullanmasınlar. Benden önceki arkadaşı da L parkta çizgiye çıkmaması gerekirken milimetre değdi diye aynı adam bıraktırmış hocadan duyduğum kadarıyla. İnşallah bir dahaki sınavda halden anlayan İNSAN bir komisyon üyesine denk gelirim, insanları bırakmaktan zevk alan bir varlığa değil...
Bir dahakine hallederiz inşallah vardır bir hayır... Son cümleye sonuna kadar katılıyorum, kendisinin de tek manevrada yaptığım kadar yanaşamayacağını da iddia ediyorum zira sağ arka lastiğin en sol kısmının son 1-2 milimetresi dışarıda kalmıştı. Komisyon başkanı o kadar da güzel hatasız gelmiştin elim bırakmaya varmıyor dedi ama arkadaki arkadaş sağolsun soruşturma korkusundan(!) hiç oralı bile olmadı.Üzdü ama sıkma canını. Bir sonraki sefer muhakkak yaparsın. Bu başlıkta da daha önce demiştim park mevzusu en sıkıntılı konu. Diğerleri her türlü hallediliyor ama park konusunda ciddi arıza çıkarıyorlar. Kusursuza yakın parklarda bile en ufak hatada tolerans göstermeyebiliyorlar. Oysa park konusu zaten hata yaparak, sürekli tekrar ederek zaman içinde kusursuzlaştırılabilecek bir tecrübe. Tüm eğitmenler lütfen şahsi algılamasın ama park konusunda bu derece kılı kırk yarmalarının ve en ufak hatada bırakmalarının sebebinin 2.defa sınava girsinler de tekrar ücret ödesinler anlayışından olduğunu düşünüyorum.
Buna rağmen de Aras Dinçer'i İnstagramdan takip edenler görüyorlardır hala yamuk yumuk park ediliyorStop etmeye 2 kez kabul, amma velakin parkta milim hata yapmak yasak. Ne güzel...