Vw çok fırsatçı.Firmalar güncellemeri yaptılar 1 ağustosta 108 olan polo
4 ağustosta 116
10 ağustosta 127
Biraz önce ise 136 ya fiyat güncelledi.tabi bunlar liste fiyatı
Abi fiat egea 158.600 ya yüzellisekizaltıyüzbinlira .Vw çok fırsatçı.
Arabalar euro ile ithal ediliyor.. eski girişli arabaların fiyatları bayide söyleniyor zaten.Vw çok fırsatçı.
Bundan 2-3 sene önce VW bayileri burunlarından kıl aldırmazdı. Paspas takımı veya anahtarlık alan dua ediyordu. Mercedes'in BMW'nin bile oturup ciddi konuşunca indirimler yaptığı günlerde müşteriye "Onlar yapabilir ama biz VW'iz" diyorlardı. O günleri unutursak kalbimiz kurusunliste fiyatlarına aldanmayın onlar bayağı bir indirim yapıyor,250bin liralık passatı 210a indirmiştik 260lık arteon u 218e.
Bundan 2-3 sene önce VW bayileri burunlarından kıl aldırmazdı. Paspas takımı veya anahtarlık alan dua ediyordu. Mercedes'in BMW'nin bile oturup ciddi konuşunca indirimler yaptığı günlerde müşteriye "Onlar yapabilir ama biz VW'iz" diyorlardı. O günleri unutursak kalbimiz kurusun![]()
Vw çok fırsatçı.
Onu yapamıyor sanırım ya ülkeye giriş gününden çıkıyor faturaBu fiyatlara satan olmaz. Önce stokların erimesi lazım. Haa stoklardaki arabaları euro yu bahane edip pahalıya satmaya kalkarsa işte o fırsatçılık olur.
Onu yapamıyor sanırım ya ülkeye giriş gününden çıkıyor fatura
Bunu mayıs ayında yaşadım paylaşmıştım da ama sebebini öğrendim şimdi her çalışanın ayda 13 araba satması gerekiyormuş fazla sattığında ekstra bir prim alamıyorlarmış o yüzden uğraşmaya değmezdi zaten limitli araba getiriyprfu diyor hatırlarsınjz ikinci el vw ler daha pahalıydı sıra beklemeyin diyordular adamın dediği ben zaten ocakta kasımın satışını da yapmış oluyordum diyor ben mayıs 5te araba aldığımda araba soran bile yok hasan bey 0 satış yapan otomatik işten çıkıyor dedi.Bundan 2-3 sene önce VW bayileri burunlarından kıl aldırmazdı. Paspas takımı veya anahtarlık alan dua ediyordu. Mercedes'in BMW'nin bile oturup ciddi konuşunca indirimler yaptığı günlerde müşteriye "Onlar yapabilir ama biz VW'iz" diyorlardı. O günleri unutursak kalbimiz kurusun![]()