KAPALI Elite Dct Tucson mu yoksa Kodiaq'ı beklemeli

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan mfs1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mfs1907

Profesör
112
Marka
Hyundai
Merhabalar bu iki araç arasında kaldım fakat satış zamanı nedeniyle kara veremedim , yardımcı olursanız sevinirim.
 
Aracımı maksimum sene sonuna doğru elden çıkaracağım. Alabiliyorken sıfır bir araç almak istiyorum. Eski aracımı 2007 de 7 bin de almıştım şuan 68 binde .Yeni aracı en az 6 7 sene kullanacağım ve senede ortalama 6 bin km yapacağım yine. O nedenle hem kaliteli hem de dolu bir araç istiyorum. Seat'in malzeme kalitesinden korkutuyorum Skoda bi tık daha iyi olur diye tahmin ediyorum.
 
Kodiaq bilmem ama Tucson hakkında şunu söyleyebilirim ki öyle iç malzeme kalitesi arayanları üzer adamlar hayatında 1 kez bile dokunmadığın yerleri ortalama yapmışlar ama dokunduğun ve kullandığın yerler gerçekten kaliteli ayrıca direksiyonun başına geçince çalışılmışlığı anlıyorsunuz 19 inç lastikler ile yumuşak olmayan süspansiyonlarla konfor sağlayabilmek müthiş bir mühendislik gerektirir bunun yanında yol tutuşta iyi bana sorarsanız şuan anda segmentinin en iyisi ama maalesef vergi mağduru bir dizel motoru var ondan dolayı çok satmaz ama benzinli bir suv düşünüyorsanız kesinlikle bakmanızı öneririm.
 
  • Beğeni
Tepkiler: doganozeren3458
Tucson Elite Dct 4x2 için 106 bin küsür civarı fiyat söylendi. Bildiğiniz daha çok indirim yapan bir bayi var mı? Normali 109 da falan denk geliyordu , 3000 tl destek varmış. Ama sitede elite plus dct 4x4 114 bin olduğu yazıyordu neden bu kadar pahalandı anlamadım.
 
Kodiaq hakkinda net bir bilgi varsa oda turkiye ye 2.0 tdi motorla gelecegi(ilk etapta) 2017 subat ve mart tan oncede olmayacak.2017 yaz ayi gibi diger motorlar gelecektir muhtemelen.bu kadar sure beklenir mi bilmem.nasil ki super b ic hacim ve bagaj hacminde sinif lideri olduysa kodiaq da sinifinin lideri olacak gibi.tucson un yakit disinda eksisini duymadim.
 
Bence Tuscon fiyatına göre o sınıfın en iyi arabası yeni platform yeni motorlar olsa belki Kodiaq beklenir ama bence yine Tuscon alırsınız tasarımı da daha güzel zaten
 
Kodiaq hangi motorla ne zaman gelecek onu bir öğrenmek lazım. Eğer 1 yıl beklemen gerekecekse Tucson al ama 6 ay sonra istediğin motor gelecekse test sürüşü yapmanda fayda var.
 
Neden sadece Tucson ve Kodiaq?
Bence malzeme kalitesi motor canlılığı aracın tokluğu yol tutuşu daha fazla donanımı olarak Kia Sportage daha mantıklı. Fiyat olarak da Hyundai den biraz daha avantajlı olabilir. Kia çok sessiz konforlu bir araç. Malzeme kalitesi yumuşaklığı vs Tucson dan bi adım daha önde bence. Her iki aracı da aynı motor seçenekleri ile farklı güzergahlarda gerek performans gerek yol tutuş vs test ettim. Kia Sportage biraz daha canlı geldi bana motorları aynı değerlerde olmasına rağmen.. koltukları da daha konforluydu Tucson a göre. Benim tavsiyem benzinli olacaksa Yeni Kia Sportage olacaktır.
 
Bunların yaninda seat atecayada bi bakinmanizi tavsiye ederim. Bir leon kullanicisi olarak ic mekani bence gayet guzel ve dis tasarim olarakta cok hos bir arac.
 
Bu araçların içerisine neden Tiguan ı katmadınız ? Daha piyasaya bile çıkmamış bir araba yerine kardeşi olan Tiguan ı düşünürdüm. Tiguan yerine de gözü kapalı Tucson alırdım.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Eray132
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...