KAPALI Elveda Honda! Ne alalım?

planco

Elit Apaçi
21 Eki 2018
138
155
935
Eskişehir
Marka
Volkswagen
Kısa bir maceranın ardından Honda HR-V'ye veda ediyoruz, satılması biraz uzun sürecek ama şimdiden araştırmaya başladık.

İkinci el, manuel, dizel veya az yakan benzinli, hatchback bir model arıyoruz. Para arttırmamız gerekiyor bu yüzden en fazla 85 bin lira bütçe ayırdık.

Düşük kilometre ve model olması önemli, clio, polo gibi B segmenti bi hatchback tavsiyeniz varsa öğrenmek isterim, şimdiden teşekkür ederim:)

Giulietta 1.6 JTD düşündük ama piyasa arabası olmadığı için rafa kalktı, kolay satılması gerekiyor.
 

planco

Elit Apaçi
21 Eki 2018
138
155
935
Eskişehir
Marka
Volkswagen
Leon tdi dsg öneririm. Led far olsun diye özel bir isteğiniz yoksa ilk çıkan ilanlarda boyasız 60k kmde şuna rastladım, araştırınca biraz da pazarlıkla muhtemelen aynı temizlikte led farlısını bulabilirsiniz : https://www.sahibinden.com/ilan/vas...e__boyasizzz___dizel-otomatik-669416009/detay

Dsg için ise yetkili servis bakımlıysa kavrama değişimi maliyetinin bir kısmını doğuş üstlenebiliyor. Dışarıda yaptırırsanız da sanıyorum 2-3 bin tl'lik bir masrafı oluyor.

Edit1: manuel bakıyormuşsunuz, yine leon düşünebilirsiniz. Bakmışsınızdur muhtemelen buna Antep'te :) https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-tdi-style-start-stop-orjinal-647531709/detay

Edit2: Golf 1.2 tsi comfortline buldum (çok az yaktığını söylerler hep) 110hplik model, benzinli manuel düşünürseniz (ilave cc ve park sensörleri var) en güzel mavi rengi, boyasız 30binde : https://www.sahibinden.com/ilan/vas...zasiz-boyasiz-degisensiz-golf-660845821/detay

İlla led far olsun diye bi gayem yok açıkçası, Antep'te seçenek az leon ve golf için. Trafikte adım başı temizini görüyorum ama sahibindendeki ilanlar pek iç açıcı değil. DSG manuel farketmez bir tane içime sinen düşse hemen çökeceğim tepesine, pusudayım :D Çok acelem yok bizim araç satılmadı zaten daha. Teşekkür ederim.


B veya C bir hatchback arıyorum, D segment bir sedan değil :(
 
  • Beğeni
Tepkiler: yaso
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım