VAG krizine herkes zaten az çok hakim. Bu sefer ise sorun Audi yakasında. A6 modelinde 3.0 TDI V6 motorların AdBlue sisteminde manipülasyon olduğunu düşünen Almanya Taşıtlar Bakanlığı ( Kraftfahrt Bundesamt, elimden gelen en iyi çeviri bu ) Audi A6 için soruşturmaya başladı. Bunların üzerine Audi 3.0 V6 TDI'la üretilen tüm otomobilleri geri çağırdı.
Demek ki, Almanya bir rezilliği daha istemiyor. Dünyaya emisyon skandalı ile adeta rezil olan Volkswagen grubu ise bir hata yokmuş gibi davranıyorlar. İşin aslını, astarını tabii ki bilemiyorum. Açıkcası bu kadar olayın üzerine bir daha manüplasyon yapılacağına da pek ihtimal vermiyorum ama işin içine devletin ismini taşıyan bir kurum girdiyse, soruşturmaya değer bir şeyler var demektir.
Ne dersiniz? Emisyon skandalında bir dalga daha gelir mi?
Demek ki, Almanya bir rezilliği daha istemiyor. Dünyaya emisyon skandalı ile adeta rezil olan Volkswagen grubu ise bir hata yokmuş gibi davranıyorlar. İşin aslını, astarını tabii ki bilemiyorum. Açıkcası bu kadar olayın üzerine bir daha manüplasyon yapılacağına da pek ihtimal vermiyorum ama işin içine devletin ismini taşıyan bir kurum girdiyse, soruşturmaya değer bir şeyler var demektir.
Ne dersiniz? Emisyon skandalında bir dalga daha gelir mi?