Canli da gordum ama denedim, olmadi.. Cidden cirkinsin. Tasarimin ayri cirkin, acayip boyutlarinin getirdigi sekilsizlik ayri bir cirkin.
Kesinlikle bu kasa
edit: Yıldız hastası bir insanım fakat maalesef bu kasayı beğenmiyorum. Bence Mercedes'in yaptığı en çirkin kasa
Ekli dosyayı görüntüle 26730
Baska model olarak ciksa fena degil dersin de efsanelesmis tasarimli mustang'in bir versiyonu olarak cikinca insan bir adim geri atiyorw204'e laf eden çarpılır be a aa
---
benim oyum fox body mustang'den yana olacak. yani nasıl becerdiler bir efsaneyi bu hale sokmayı hala aklım almıyor.
![]()
Yok bu daha da kötü ama dediğim gibi o kasa c hiç bana hitap etmiyor. ama aynı jenerasyon olan e class da bence yapılmış en iyi kasaEkli dosyayı görüntüle 26733
Bundan daha çirkin buluyorsunuz yani? Tasarım görecelidir ama bu kadar da göreceli değildir.
farlar2021 Hyundai Sante FeTanıtıldığı gibi bırakayım ben bu arkadaşı buraya.
![]()
farlar((((((
2013'den sonra çıkan harikta tasarımları yapan tasarımcılar öldü herhalde.2021 Hyundai Santa FeTanıtıldığı gibi bırakayım ben bu arkadaşı buraya.
![]()
2013'den sonra çıkan harikta tasarımları yapan tasarımcılar öldü herhalde.
2021 Hyundai Santa FeTanıtıldığı gibi bırakayım ben bu arkadaşı buraya.
![]()
Sasha Selipanov elemanın adı. Şuan Koenigsegg'de çalışıyor.Kona'ya benzettim. Kona'yı tasarlayan ekibin başında Bugatti Chiron'u tasarlayan ekipten Sasha diye biri varmış. Tasarımcıları tanımam ancak denilenlere göre Hyundai'nin tasarımcı kadrosu üst düzey, önüne gelen iyi tasarımcıyı transfer etmişler.