ya araba ciddi saçma yakıyordu yazılımsız ş.içi 12lt ile dolaşıyordum sen düşünBende diyorum 22 dizelde nasıl yakılır 3.0 v6 filan olması lazım diye düşünmüştüm![]()

ya araba ciddi saçma yakıyordu yazılımsız ş.içi 12lt ile dolaşıyordum sen düşünBende diyorum 22 dizelde nasıl yakılır 3.0 v6 filan olması lazım diye düşünmüştüm![]()
ya araba ciddi saçma yakıyordu yazılımsız ş.içi 12lt ile dolaşıyordum sen düşün![]()
Hocam o arabayla ortalama 7 filan yakalanmaz mı?Focus 3 1.6 Ti-vct ortalamada en az 8.9 en çok 13.2 yi gördüm. Anlık tüketimde en çok 34.7 gördüm.
O tüketim son hızda giderken yalnız, normalde daha az yakıyorBugatti veyronun 100km 78 litre yakıt tükettiğini görunce almaktan vazgecmistim...[emoji4][emoji4]
Hocam almadan önce bende öyle düşünüyordum ama yaktıramadım. En az 8.9 ile araç kupa verdi. O değere düşmek içinde çok uğraştım. 1800 devirde vites yükselterek ve çok yavaş giderek yakaladım. Normal-sport arası kullanımda ortalama 11.0 - 11.5 civarı yakıyor.Hocam o arabayla ortalama 7 filan yakalanmaz mı?
Üzdü.Hocam almadan önce bende öyle düşünüyordum ama yaktıramadım. En az 8.9 ile araç kupa verdi. O değere düşmek içinde çok uğraştım. 1800 devirde vites yükselterek ve çok yavaş giderek yakaladım. Normal-sport arası kullanımda ortalama 11.0 - 11.5 civarı yakıyor.