En fazla kaç yaktırdınız

Cherokee ile 35km ortalama 55lt gezmiştim ama canını aldım valla :D
En yüksek görüğüm jaguar x type'da arkadaş 10km full 1-2. vites yan yan gittik 99lt yazıyodu.

Anlık soracaksanız 42 litre kalkışta gördüm:)
3-4 km gazlama 11 küsürleri gördüm:D
En az da düz yolda 3.6 gördüm 30 km ortalaması
Araç golf 7 tdi dsg.

Bunlar nasil arabalar sasirdim kaldim ben dizel linea ile 7 litreyi görünce köseye cekip arabayi durdurasim geliyo[emoji3][emoji3][emoji3]

Tapatalk kullanarak Allahın izniyle mesaj yolladı...

Passat B5 atmosferik 1.8 uzun yolda en az 7.7 gördüm, uzun dönem ortalamam 11.4. Deli gibi gazlasam 17-18 litreyi geçmez gibime geliyor.

1.6 multijet doblo ile 17-18 litre yaktık ama sıkıştırmayla degil motorda bir problem vardı yaklaşık 3 yıl oluyor;)

1.4 tsi golfle gazlama roll falan derken 22 ortalamayla eve döndüğüm olmuştu
Opel corsa 1.2 lpg ne kadar zorlasamda 11 12 lt yi geçmiyordu
Chevrolet captiva : hiç uzun soluklu zorlamadım genelde 10,5 lt ile dolaşılıyor şehiriçi
Auris 1.6 vvti yeni yeni alışıyorum daha zorlama fırsatım olmadı

Hocam o arabayla ortalama 7 filan yakalanmaz mı?
Hocam almadan önce bende öyle düşünüyordum ama yaktıramadım. En az 8.9 ile araç kupa verdi. O değere düşmek içinde çok uğraştım. 1800 devirde vites yükselterek ve çok yavaş giderek yakaladım. Normal-sport arası kullanımda ortalama 11.0 - 11.5 civarı yakıyor.

Hocam almadan önce bende öyle düşünüyordum ama yaktıramadım. En az 8.9 ile araç kupa verdi. O değere düşmek içinde çok uğraştım. 1800 devirde vites yükselterek ve çok yavaş giderek yakaladım. Normal-sport arası kullanımda ortalama 11.0 - 11.5 civarı yakıyor.
Üzdü. :(