Clio V6 yada eski aracın olan Renault SportTercihimi kimse tahmin edemez![]()
Clio V6 yada eski aracın olan Renault SportTercihimi kimse tahmin edemez![]()
Yıllardır takip ediyorum japon abileri, ilk kez kendi araçlarını beğenmedilerBeyler Megane RS'le TypeR'ın Touge Battle videosunu izlediniz mi? Keiichi abimiz TypeR'da deliriyor understeer yüzünden. Yokuş inişinde de kayınca el frenine muammele ediyor direk![]()
Her harfine katılıyorum, gönlüm 308 GTi desede o görünüşle cıkk olmaz. Çok takarım ben dik dik bakacaklar hiç çekemem.@123456mtn Dünya geneli için
Ben Golf R seçtim çünkü imaj, performans, kalite, kullanım kolaylığı, yakıt ekonomisi gibi kriterlere önemli ölçüde cevap verebiliyor bu arada stage 2'si de fena yürüyor he. Yani aile ile birlikte uzun yolları kısa sürede zahmetsizce bitirip arada bir piste çıkabileceğim, sol şeritte yardırırken kimsenin varexli civic muammelesi yapmayacağı bir hot hatch, bide vw'in o 2.0 TSI motorunu nedenini bilmediğim bir şekilde seviyorum.
Dur ağır abileri karıştırma şimdiTabi bunlar varken diğerleri fasa fiso.
Ekli dosyayı görüntüle 843 Ekli dosyayı görüntüle 844 Ekli dosyayı görüntüle 845 Ekli dosyayı görüntüle 846 Ekli dosyayı görüntüle 847
Herseye rağmen focus rs dimi abi bende oyle cunku focus rs in manevi degeri varTercihimi kimse tahmin edemez![]()
cosworth kanı akıyor onun damarlarında çünküDostum sende manevi değeri var diye onun niye olsun![]()