Premium değilse caravelle, golf, Mondeo. Premium da s class with magic body control, bentley musallane.
Bende bindim. Bence de konforluydu.Donanımlardan baktığımda caravelle in team modelinde ayrı yumuşak süspansiyon ve özel yalıtım kullanmışlar otoparkın test ettiği normalinde o kadar övdülerse bunu düşünemiyorum![]()
@and air suspension olmasına rağmen istediğim konforu vermiyor dedi xc90 için hatta patır kütür gidiyor demişti. Nasıl oluyor yav bu iş şimdi @surmeklazimXc90 çok rahattı be
Başlangıç fiyatları açıklandı mı?Toyota'nın yeni Proace verso modeli tanıtıldı ticari sınıfta. Geçen testini izledim öve öve bitiremediler. Ticari olmasına rağmen herkes otomobil olarak bahsetti. Tıpkı bir otomobil konforuna ve yalıtımına sahip olduğu söyleniyor. Arkada da bağımsız süspansiyonlar kullanılmış. Ayrıca toyota binek araçlarında çok eleştirildi motor olarak ama dizel motorlar iş yapacak gibi duruyor. Özellikle 115 hp 300 nm torklu motor iyi satar gibi geliyor. Panoramik cam tavan, adaptif bi xenon farlar v.s bir dolu özellikle sunulacakmış. Ticarilerle pek alakam yoktur ama öve öve bitiremeyince merak ettim doğrusu.
Daha kesin fiyatlar söylenmedi fakat tahmini olarak proace verso modelinin başlangıç fiyatı ( bu bineğe yakın kasa oluyor caravella gibi ) 75 bin tl olduğunu söylüyorlar.Başlangıç fiyatları açıklandı mı?
O fiyatlara gelirse iyi satar.Daha kesin fiyatlar söylenmedi fakat tahmini olarak proace verso modelinin başlangıç fiyatı ( bu bineğe yakın kasa oluyor caravella gibi ) 75 bin tl olduğunu söylüyorlar.